fbpx

Egyedi lánykérés? Ilyet még nem láttál!

Romantikus & egyedi lánykérés ötlet. Ez a tuti!

Lánykérés, lánykérés ötletek, romantikus lánykérés

Egy igazán nagyszerű lánykérést nagyon nehéz megtervezni. Eredeti szeretnél lenni, de annyi mindent láttál már… Sablonoktól, sémáktól és kliséktől mentesen valósítanád meg ez a különleges pillanatot?
Valami igazán ütős és egyedi eljegyzésen gondolkozol? Szeretnéd, hogy IGEN-t mondjon és könnybe lábadjon a szeme?

Tudjuk, milyen idegtépő tud lenni egy tökéletes lánykérés kigondolása, megtervezése és megszervezése… Mi az ami romantikus, kreatív és szerelemmel átitatott? Több, mint 100 éves hagyomány a lánykérés, de te mindenkit beelőznél?

Mégis mitől és hogyan lehet egyedi egy lánykérés? Megmutatjuk a TUTI TIPPET!
Nyugi, nincs semmi baj, hogy úgy érzed, hogy nagy kihívást jelent ez az esemény számodra. A legtöbb a férfi számára ez az. Mindenek előtt egy kérdésre kell választ találnod. A kérdés pofon egyszerű: Hagyományos módon szeretnéd feltenni a kérdést vagy készen állsz egy szuper kivételes meglepetés megszervezésére? Tényleg szeretnéd meglépni ezt az extra mérföldkövet? Szeretnéd extrán emlékezetessé tenni a pillanatot? Nálunk találod a megoldást!
Egy olyan kreatív és izgalmas lánykérést mutatunk be az alábbiakban, amitől biztos lesz a siker! Bárhogy is legyen, ne feledd, hogy a legjobb lánykérés az, amelynek folyamán valóban megragadjátok meghitt pillanatot, amely így mindkettőtökben örök emlék marad.

Egy szó, amely a legjobban jellemzi az érzést: „varázslatos”

Segítünk a tökéletes lánykérésben?

Naná, hogy IGEN! És amikor tőle is elhangzik az a bizonyos IGEN szócska, akkor hirtelen „fellobban” mellettetek az igaz szerelem szikrája! Szikragépek segítenek a hangulatfokozásban, amik nem csak élőben, de a fotókon és videókon is remekül mutatnak. Szikragépeinket engedélyek nélkül lehet használni kül- és beltéren egyaránt. Ezeket a gépeket gond nélkül telepítjük szinte bármilyen helyszínre. Te csak azon gondolkozz, hogy milyen kivételes helyszínt tudnál elképzelni a lánykérés helyszínéül. Megismerkedésetek színhelyén tennéd fel a nagy kérdést? Esetleg az első randihelyszínetek lenne a megfelelő? Netán az első csók elcsattanásának helyét pecsételnéd meg?
Gondolkodj és szabd személyre az egészet! Minden kis részletre figyelj.. vedd számításba, hogy választottad mi mindent szeret. Szereti a szép fényképeket? Sokat jelentenek neki a maradandó látványos emlékek? Akkor mindenképpen válaszd a szikrákat, hiszen olyan ünnepi és fennkölt eseménnyé varázsolhatod így a lánykérést, amiről nem csak hogy te nem, de még ő sem álmodott/látott korábban…
Mi körültekintően, magas fokú odafigyeléssel gondoskodunk arról, hogy a szikraszökőkút gépeknek elegendő helye legyen a választott helyszínen. A láng hőmérséklete nagyon alacsony, akár bele is lehet nyúlni, de ajánlott 1,5 méter távolságot tartani tőle, hogy a gépek által kilövellt speciális „világító por” ne hulljon vissza rátok.

Ez a lánykérés idővel egy remek story lesz…


A lánykérés megalapozza majd a kapcsolatotokat és tökéletes story lesz a jövőben és a közelgő esküvőtökre. Már maga a készülődés is egy mérhetetlenül szuper történet lesz! Ne feledd, ha kreatív, egyedi és ötletes módon kéred meg párod kezét, akkor sokkal valószínűbb, hogy IGEN-t fog mondani! Kürtöljétek világgá a boldogságotok! Erről mindenkinek tudnia kell! 🙂

TIPP: Válassz egy kedvenc helyet – legyen az szökőkút, túraútvonal, műemlék vagy nemzeti park, amely személyes jelentőséggel bír mindkettőtök számára. Hívd oda a hozzátok közel álló a közös barátokat és rokonokat is. Megkérheted őket, hogy bújjanak el és készítsenek rólad/rólatok közös képeket, esetleg videókat. Ha nagyon-nagyon romantikus alkat vagy, akkor készülj előre még egy hatalmas rózsacsokorral is. Ha profikra bíznád a megörökítés folyamatát, akkor kérd meg profi fotósunkat/videósunkat, aki előre beállított, (akár elrejtett) kamerákkal végig rögzíti az eseményeket. +1 TIPP: A profi szakemberek akár mikroportot is el tudnak rejteni ruhád alatt, így a kristálytiszta hangokkal még tökéletesebb lehet az emlék!

A szikragép olyan, mint a tűzijáték?

Nem, a hideg szikragépek (amilyenekkel mi is rendelkezünk) nem pontosan ugyanolyanok, mint a hagyományos tűzijátékok. Ezek a gépek tűzijátékhoz hasonló módon, csillagszóró granulátumokat lövellnek ki, de a szerkezeti/működési elvük teljesen más. Gépeink könnyebben használhatóak és jóval biztonságosabbak, mint a hagyományos tűzijátékok. Tetszés szerint telepíthetjük őket, ami hatalmas előny tűzijátékkal szemben. Továbbá, gépeink automatizáltak, tehát automatikusan indíthatóak anélkül, hogy „manuálisan” kellene meggyújtani őket. Emiatt sem minősülnek pirotechnikai eszközöknek. Látszólag megegyezik a tűzijátékkal, de mégsem ugyanaz a működési mechanizmusuk.

„Az a látvány…. Ahogy féltérdre ereszkedett, a csillagszórók pedig életre keltek. Az egyik oldalon a tűzijáték, a másikon az ismerőseim bújtak elő, így nyilvánvalóan nem volt más választásom, mint IGEN-t mondani… 🙂 ” – Magashegyi Anita

Harmadik előnye a normál esküvői tűzijátékkal szemben, hogy digitálisan szabályozható a magassága, sőt az időtartama is. A helyszíni magasságához tudjuk igazítani a szikra magasságát. Ez is egy újabb indok arra, hogy biztonságosan használható beltéren is. Nem kell aggódnod amiatt, hogy leégne a plafon, esetlegesen kárt tenne a helyszínben vagy bármilyen berendezésben. Nincs szükség nagyméretű biztonsági zónára. Bátran használható minden olyan helyszínen is, ahol a hagyományos tűzijáték nem kivitelezhető!

Ez elég egyedi lánykérés ötlet, nem? Lehet még fokozni?

Abban biztos lehetsz, hogy szerelmed nagyon fogja értékelni, hogy ennyi időt és energiát fordítottál erre a pillanatra. A tökéletes randevú és az izgalom tetőfoka… A tervezéstől a megvalósulásig segítünk életed legemlékezetesebb pillanatát örökre emlékezetessé tenni. Számos rendezvény szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára, hogy hosszú távon veled tartsunk és elkísérhessünk akár az esküvőd napjáig.
+ Gyűrűn gondolkozol? Rengeteg információ található itt az egyéni gyűrű tervezéséről is.

Ha azt szeretnéd, hogy olyan lánykérésed legyen, amelyet sokáig nem fogtok elfelejteni, akkor érdemes minél hamarabb felkeresned minket. Az esküvői helyszínek foglalásával párhuzamosan, tőlünk is 1,5 évre előre foglalják le szolgáltatásainkat, ami általában a hétvégi napokat érinti. Amennyiben nem szeretnél lemaradni, akkor tervezz hétköznapra és ne késlekedj! Tudd meg a foglalás mentetét, a bérelhető szikraszökőkút gépeink elérhető mennyiségét, kérj időben ajánlatot. Lehetőség van helyszíni bejárással egybekötött személyes konzultációra is, de kérünk, hogy ezt mindenképpen jelezd felénk elérhetőségeink egyikén!

Milyen magasra képesek eljutni a szikraszemek?

Ahogyan már említettük, minden esetben személyhez és helyszínhez szabottan szabályozzuk a kilövellés magasságát. Minden használat előtt felmérjük a kiválasztott helyszín adottságait és aszerint konfiguráljuk a gépek beállításait, módosítjuk a csillagszórás magasságát. Ez a magasság a különböző por típusoknál eltérhet. Gépeink szikraszóró magassága átlagosan 2-3 méter, de az 5 métert is elérheti, sőt speciális kültéri helyeken akár a 6 métert is meghaladhatja. Szóval… elég magasak és látványosak! 😉

Mennyi ideig tart? Átlagosan egy adag gépbe töltött por 6 percig tart. Ezt követően újra kell tölteni a tartályt. Az idő a használattól is függ. Ha több gépet és magasabb ívet szeretnénk, akkor a gépet hamarabb kell tölteni és az újra melegítési idő 5-10 perccel is kalkulálni kell. Lehetőség van megszakított működésre is, amikor te határozod meg, hogy mikor működjenek a szikra gépek. Technikusunk és mi is segítünk a felmerülő kérdésekben. Állunk szíves rendelkezésedre a hét minden napján!

Összegzés: A mini tűzijátékokkal biztosan nem tudsz mellényúlni pláne, hogyha szerelmed szereti a látványos effekteket! Bízunk abban, hogy tudtunk segíteni, ötletet adni a hangulat fokozására! Reméljük, hogy mihamarabb személyesen is egyeztethetünk a részletekről. Sikeres, boldog, meghitt és persze IGEN-nel végződő lánykérést kívánunk, hiszen minden jó, ha a végé jó… 🙂

A lánykérést követően mindenképpen oszd meg velünk a ti eljegyzési sztoritokat! Örömmel fogadjuk a képeket, videókat és élménybeszámolókat!


Hideg Szikragép / Esküvői Tűzijáték / Görögtűz / Szikraszökőkút / Csillagszóró gép

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Picture of Csollák Ferenc

Csollák Ferenc

Szenvedélyem a munkám, a hobbim, a hivatásom. Az elért eredmények rengeteg bátorítást adnak, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hasonló cikkek

Szárazjég és szikragép Esküvőre szuper ajándék ötlet
Csollák Ferenc

Biztonságos a beltéri szikragép?

„A biztonság a legfőbb prioritás” Szerencsére a gépeink által kibocsátott hideg szikraszökőkút nem gyulladhat ki, nem lobbanhat fel. Maximum a szikrázó tekintetek miatt tűnik majd

Szárazjég esküvőre, Hideg Szikragép & tűzijáték és Táncoktatás a Látványos Nyitótáncért!

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,042
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Modern esküvőt szeretnél? Küldhetjük kijánlónkat?

Kövess minket facebook-on!

Cover for Látványos Nyitótánc
486
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Látványos nyitótánc több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, a szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon legjobban szóló hangot és látványos fényt produkáló kiegészítéseket tudjuk szolgáltatni, emellett pedig számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvők színvonalát.

Esküvő DJ & Rendezvény DJ-t keresel?

Cover for DJ FEREE - Hivatalos
7,433
DJ FEREE - Hivatalos

DJ FEREE - Hivatalos

BOOKING: info@rendezvenydj.com
WEBSITE: http://www.rendezvenydj.com

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!

Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
381
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

látványos nyitótánc logo
Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósotok?

Cover for DF Production
1,981
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

ESZSZÉ & ETIKUS logo
Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents
    15% kedvezmény

    Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

    Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.