fbpx

HANGTECHNIKA

Hogy esküvőd hangminősége professzionális legyen

A jó hangtechnika képes kitágítani zenei látókörünket. Olyan zenékben is megtaláljuk a szépséget, amiket sosem gondoltunk volna.

Hallgass a füledre!

Ugyanazt a zenét máshol lejátszva közel nem biztos, hogy ugyanolyannak fogod hallani. A hangrendszer választja meg, hogy az emberek a táncparkettre rohanjanak vagy az ajtóig fussanak. A QSC-vel garantáltan Tombolni fognak a hangminőség hullámain. 

A Legendás QSC K12.2 Széria napjainkban kategóriájának legjobbja a professzionális hangosítás tekintetében. Alacsony hangerőn is studió hangzást biztosít. Olyan részletekre és hangszerekre figyelsz fel a zenében, amikről eddig még nem is hallottál. Tökéletes kombinációja az elegáns megjelenésnek, a kiváló hangminőségnek és a magas szintű funkcionalitásnak. 

QSC K12.2

Prémium hangminőség, minimál design, mégis professzionális megjelenés.

Érezd a zenét & élvezd a stúdióhangzást!

Ha a buli hangminősége professzionális, akkor hangulat is gyorsabban emelkedik.
Watt

Torzításmentes

Limiternek köszönhetően sosem lesz torz a hangkép

Hang decibel

HANGNYOMÁS

Magas hangnyomás mellett is Tiszta hanghűség

Mélynyomó

Mélynyomó

Modern és R&B zenékhez elengedhetetlen

Nyakkendő

Esztétikus

Elegáns Minimal Design a Modern esküvőhöz

Újra kell hallgatnom az összes eddigi zenéimet

Studió élmény a tánctéren!

Sárik Péter riport

Neves DJ-k véleménye

Magonyi L, DJ Free & Gabriel A Dawn riport

hang db
HANGNYOMÁS
99 dB
watt
FREKVENCIATARTOMÁNY
37 Hz - 1 kHz
frekvencia
TELJESÍTMÉNY / DB
0 WATT
MEGBÍZHATÓSÁG
1 %

Ha szereted a remegést dübörgést mély hangokat mai zenéket r&b zenéket !

A zenehallgatás High-End szintje

A mélynyomó elengedhetetlen alkotóeleme kell, hogy legyen minden egyes hangrendszernek. 70 fő feletti rendezvény esetén, pedig szinte kötelezően ajánljuk! Mélynyomó nélkül a legszuperebb hangfalrendszer sem más, mint egy félkarú óriás. 

QSC KW 181 mélynyomó

A QSC KW181 mélynyomó képes javítani a zenei élményt anélkül, hogy a basszusok elrontanák az összképet.

Érezd a zenét & élvezd a stúdióhangzást!

Ha a buli hangminősége professzionális, akkor hangulat is gyorsabban emelkedik.

Kis méret, nagy teljesítmény

DJ Tábor

Tökéletes hangkép

Dokk Club

Minden stílushoz

Vol1 Club

Rendkívül fontos a kifogástalan elredezés

Megfelelő Akusztikus beállítás

Használd a csúszkát és nézd meg milyen változás érhető el + 2 hangfal kiépítésével.

ELŐTTE UTÁNA

A hangkiegyenlítődés szempontjából javasoljuk a képhez hasonló elrendezést. A Így a DJ Pulthoz közel ülő vendég sem szenved „halláskárosodást”, ugyanakkor a messzebb helyet foglaló meghívott is ugyanőgy hallani fogja a beszédeket és élvezheti a zenei műsort. Egy „B” opciós ceremónia alatt sem árt, ha a hátsó sorban is hallani lehet az „IGEN”-eket 🙂

További Vélemények

Amióta szólóban klubkoncertezem, a QSC hangfalaihoz ragaszkodom. Ez a márka garantálja nekem a magas minőséget és a kompromisszum mentes hangzást, mind a színpadon, mind pedig a közönség felé. Amióta QSC monitorokkal dolgozom, megszűnt a “nem hallom magam” érzés, és 100 százalékban a közönségre és a dalokra koncentrálhatok.
Kasza Tibi
Kasza Tibi
influencer
Azonnal hallottam, amikor először játszottunk rajta, hogy itt valami teljesen másról van szó, mint az eddig használt hangrendszereknél. Pontosabban tapasztaltam már ilyet, de azok a hangsugárzók mind jóval nagyobbak voltak. Az pedig külön élmény volt, hogy szinte hangszínezés mentesen hallottam vissza azokat a hangokat, amiket én stúdióban kikevertem magamnak
Pély Barna
Pély Barna
Énekes
Maximálisan meg vagyok velük elégedve mind a hangnyomással, mind a hangminőséggel. Meglepően jó ládák. Nagyon szeretek velük dolgozni. Ár-érték arányban az egyik legjobb! Manapság ilyen áron ilyen jó hangcuccot nem nagyon lehet vásárolni!
DJ Free
DJ Free
DJ / Producer
A QSC egy élmény… kicsit olyan mint a vidámpark, tele van meglepetésekkel, de csak jó meglepetésekkel! 🙂 Elképesztő teljesitmény, nagy hangerőn leadott kristály tiszta hangkép, dinamika veszteség nélkül. Nem találkoztam az elmúlt 15-20 év alatt egy olyan termékkel sem, ami képes lett volna ilyen ár-értékben erre a minőségre. Mindenkinek kötelező kipróbálni.
Magonyi László
Magonyi L.
DJ / Üzletvezető

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

Még egy kisbb létszámú eksüvő esetében sem. Gondolj bele! Miért érdemelne meg rosszabb hangminőséget egy 40 fős esküvő, mint egy 200 fős? Természetesen egy kisebb rendezvényre nem kötünk el egy Sziget Fesztivál kamiont 🙂
Tévhit szokott még lenni az, hogy minél több hangfal van egy helyszínen annál hangosabb lesz. Akusztikailag mindent beállítunk, hogy a buli ne szenvedjen (hang)hiányt, ugyanakkor a hátsó sorokban is lehessen hallani a beszédeket. 

Az ár nagyban függ a szükséges hangfalak számától, ami a létszámtól és a terem akusztikus adottságaitól függ. Nagy tapasztalatunk van sok esküvői helyszín hangtechnikájának kiépítésében, így nagy esély van arra, hogy korábban jártunk már a választott helyszínen. Írd meg pontosan hol lesz az esküvőd és kérj ajánlatot! még ma!

Ha az esküvő helyszíne fénytechnikát is kínál, akkor ezek általában egy maroknyi előre beprogramozott színre vannak beállítva és így is maradnak… egész éjjel… még akkor is, amikor a vendégek táncolnak. A statikus (váltakozó, de monotonitása miatt nem dinamikus) fény elveszi az energiát a tánctérről. Mi viszont különböző programokat (színek, minták, mozgások, eszközválasztások) indíthatunk akkor, amikor a buli kezdődik, majd egy gombnyomásra akár egyszínű fényt állíthatunk be az egész helyszínre egy újabb eseményhez. Fényhatásokat futtatunk real-time-ba az zenék sebességének és energiaszintjének megfelelően (kiállások, drop, stb) . A lényeg, hogy a kontroll a mi kezünkben legyen, így tudunk alkalmazkodni az esküvő forgatókönyvéhez. Hidjétek el : „Ez megéri azt a plusz pénzt”

A QSC mélynyomót nagyon erősen ajánljuk. Ezzel lesz teljes a hangkép. Brutál jó hangzással egészíti ki az amúgy sem gyenge QSC K12-ket. Akusztikailag pedig két hátsó hangfal a  kiegyenlített hangzásért. „A hátsó sorban is hallani lehessen a beszédeket”

Egyáltalán nem. Ugyanezeket a hangfalakat használjuk a céges és születésnapi partikon egyaránt. Független az események típusától. Legyen az egy karácsonyi évértékelő rendezvény vagy egy őrüt privát hajós buli. 🙂 Az ország bármely pontjára vállalunk kiépítést. A kérdés már csak az, hogy a te rendezvényed hol lesz?

Nem, de mindenképpen előnyös tud lenni, ha egy helyszíni bejárás alkalmával felmérjük a terem adottságait/lehetőségeit. Ám ez nem kötelező. A teljes felszerelésünk úgy van kialakítva, hogy egy abszolút üres teremben vagy akár a sivatag közepén is össze tudjuk állítani. (persze, nem árt, ha azért áramforrás van a közelben…) 

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.