fbpx

Co2 Pisztoly

Kézi Co2 "füst" fegyver

Engedély nélkül, beltéren is használható - NEM füst!

A ravaszt meghúzva intenzív fehér CO2 sugarat lőhetsz ki a tömegbe (akár 8 méteres távolságra). Ez egy ibizai szuperklub izgalmát és hangulatát hozza vissza.

Hűtsd le a lázas tömeget!

„Élj úgy, mint egy Rocksztár és érezd jól magad a barátaiddal”  – A rendezvények és esküvők új dimenziója!

Tartsd fenn a buli színvonalát és ne hagyd lankadni vendégeid. Hergeld fel őket a CO2 pisztollyal. A Co2 fegyver a sikeres esküvők új trendje és biztosak vagyunk benne, hogy a mai napig nem láttad még egyetlen magyar esküvőn sem. Ez egy különleges pisztoly ami egyszerűen használható. Hideg füst szerű anyagot termel és frissesség érzetét kelti mindenki számára, akire rálőssz. Teljesen biztonságos a belélegzése is. Bárki biztonsággal használhatja engedély nélkül.

Azt szeretnéd, hogy    modern      látványos   felejthetetlen   exclusive   esküvői bulid legyen?

Béreld tőlünk a co2 pisztolyt az esküvődre, hogy a vendégeitek garantáltan emlékezzenek a különleges élményre. A lélegzetelállító hatáshoz nagyban hozzájárulnak a látványos fényjátékok és egyéb speciális effektek, amiben ugyanúgy tudunk segíteni.

Fotók: Szénás Dóra – DóraFilm / www.dfproduction.hu

A menyasszony és a vőlegény is imádni fogja

ÁHITAT AZ ARCOKON
20 %
BIZTONSÁG
1 %

Az integrált hangtompító akár 30 dB-lel is csökkenti a kimeneti zajt, így jelentősen halkabb, mint a piacon lévő többi termék. Az egyedi szellőztetés megakadályozza, hogy a termék szárazjég részecskéket képezzen. Az MKII alapfelszereltsége beépített stabilitást biztosító fogantyúval rendelkezik, amely javítja az irányíthatóságot és kezelhetőséget, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz.

Co2 Gun Füst pisztoly

A leggmenőbb ÚJ! Co2 fegyver. A világ legnagyobb művészei, DJ-i is ezt használják.

2022 PROMO VIDEO

Megérkezett a 2022-es évünk BEST OFF videója, a legszebb pillanatokkal. ✨🥰🔝

Ilyen egy menő esküvő

Magával ragadó élmény, mellyel együtt fog tombolni a tömeg! Ezzel olyan hangulatot teremthetsz, amely biztosan lenyűgözi a vendégeidet.

Elégedett ügyfeleink

Az egész estében az volt a legnagyobb show, mikor a meglepetés táncunk alatt bekapcsoltátok a szárazjeget és TÉNYLEG olyan volt, mintha felkőkön táncolnánk! 🙂 Örülök, hogy téged választottunk! ❤
Ruzsinszki Anita szárazjég esküvőre
Ruzsinszki Anita
Üzletvezető
Az interneten sokat kutakodtunk mivel lehetne igazán feldobni az esküvői nyitótáncunkat. Bevallom nem vagyok egy Fred Astaire, de mikor megláttam ezt a szárazjég lehetőséget egyből tudtam, hogy "MUST HAVE" ez kell az esküvőmre. 10 pont, Max fokozat srácok!
Hadár Gergely
Hadár Gergely
GRAFIKUS
A nyitótáncnál meg a száraz jég hangulatáról ne is beszéljünk 😘 Nagyon profik voltak a kollégáival együtt. Minden részletet időben leegyeztettünk, könnyű volt vele együtt dolgozni. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! ❤
Esküvői páros fotó
Virányi Emese
TANÁRNŐ
”Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, tökéletes volt a zenei hangosítás és a vacsora alatt is a legjobb zenét játszottátok, ami megadta az alap hangulatot és mégis lehetett beszélgetni mellette. A buli fantasztikus, a technika profi, a csapat zseniális volt az esküvőn”
Kajetán Eszter és Tamás
Kajetán Eszter
kismama

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

1 órával az esküvő előtt érkezünk. Kiépítjük, üzemeltetjük majd összepakoljuk a szárazjég gépet.

KOOPERÁCIÓ

Fotós és Videós is lesz igaz? A nagy nap előtt konzultálunk velük a tökéletes felvételek érdekében.

látványos nyitótánc logo

A Hungarian Wedding Gála TOP3 helyezettje 2022-ben

Látványos Nyitótánc TOP3 Wedding Gálán

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

A szén-dioxid (CO2, régi helyesírással széndioxid) standard körülmények között légnemű, gáz-halmazállapotú vegyület, a szén egyik oxidja. A tiszta levegő mintegy 0,040% (térfogatszázalék) szén-dioxidot tartalmaz.

Kb. 8 méter távolságra.

Egy palack súlya kb 40-50 kg. Ebben 20 kg töltet van, ami kb 35-40 mp-re elegendő. Egy lövést kb 2-3 mp-ig szokták kitartani, így egy palack kb 15 lövésre alkalmas. Igény szerint tudunk vinni több palackot is.

Teljesen veszélytelen és szagtalan. A biztonsági előírásokat viszont be kell tartani a kivitelkezés során. A levegőben lévő veszélyes koncentrációt sem szabad túllépni. Jól szellőztethető helyen kell tartani és szállítani, de erre mind odafigyelünk.

Nem tartalmaz vizet.  
Nem
tűzveszélyes. Nem gyúlékony. Nem jelez be a tűzjelző.
Nem lép reakcióba környezetével.

Nem tartalmaz semmiféle gyúlékony anyagot. Látványban valóban vastagon szálló fehér füsthöz hasonlít, de ebben ki is merül a füsttel összeegyeztethető tulajdonsága.  A füstjelző maximum szén-monoxidra jelezhet be, de ez nem az.

A biztonsági előírásokat maximálisan betartva törekszünk arra, hogy látványos nyitótáncotok és bulitok legyen. A co2 fegyver zárt térben tud legjobban érvényesülni.  A vendégeket is érdemes körbeállítani. Így titeket körfogva ők is közelebbről, veletek együtt élhetik át ezt a különös, nem mindennapi élményt. A co2 pisztolyt akció közben elektromos kábel nélkül használjuk. Fotós és videós kollégának is érdemes előre szólni, hogy jó képek / videófelvételek készülhessenek.

Igen. Országos szinten igyekszünk eleget tenni a felkéréseknek. Több gépünk és kollégánk is van. Partnercégünknek a Rendezvény DJ-nek köszönhetően akár szinkronban több helyszínen is jelen tudunk lenni. Számos alkalommal jártunk már külföldön is.

A co2 pisztoly egy remek színpadi látványelem, amit nem csak esküvőkre, hanem céges & privát rendezvényekre, (sztár)fellépésekhez sőt még filmekhez is használják.

A co2 pisztoly fizikai tulajdonságánál fogva nem lép reakcióba a környezetével, így nem feltétlen szükséges előre bejelenteni, de érdemes szólni nekik, nehogy megijedjenek a palackok láttán. (áramot sem igényel) Telepítése és bontása kb 2 perc.

Akkor most már mindent tudsz 🙂

Szárazjég füstgép esküvőre! Olvasd el cikkünket, amiben sok érdességet talász!

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.