fbpx

Világító LED Party Habrúd

A fény, ami összehozza a násznépet

Bulifokozó party kellék, ami minden esüvőre kötelező

Esküvőd egyik legemlékezetesebb pillanata lehet, amikor a násznép kezében látod ezeket a gyönyörűen világító habrudakat. Nem csak dekoratívak, de hozzáadnak egy modern és különleges hangulatot a nagy napodhoz.

Miért válaszd a LED Party Habrudakat az esküvődre?

Érezd jól magad a barátaiddal  – A rendezvények és esküvők új dimenziója, hogy ne csak a gyűrű ragyogjon!

Tartsd fenn a buli színvonalát és ne hagyd lankadni vendégeid. Hergeld fel őket a Világító LED-es party habrudakkal. Ez sikeres esküvők új trendje. Csodálatos kiegészítők minden esküvőhöz, táncpartihoz, születésnaphoz vagy bármilyen más szenzációs partikhoz! Tedd megdöbbentővé és felejthetetlenné a nagy napot.

Bulizó emberek party rúddal a kezükben

Azt szeretnéd, hogy    modern      látványos   felejthetetlen   exclusive   esküvői bulid legyen?

Világító party LED rúd használata

Hogyan kell használni?

1. Kapcsold be a habrudat a gomb megnyomásával.
2. A gomb ismételt megnyomásával válts a különböző világítási módok között.
3. Táncolj és élvezd a különleges hangulatot!

Fotók: Szénás Dóra – DóraFilm / www.dfproduction.hu

Kézzel foghatóan - Ezt mindenki imádni fogja!

PARTY FEELING
20 %
RAGYOGÁS
1 %
VIDÁM EMBER
20
Party rudak

Szerezd be a party habrudakat az esküvődre, hogy a vendégeitek garantáltan emlékezzenek a különleges élményre. A lélegzetelállító hatáshoz nagyban hozzájárulnak a látványos fényjátékok és egyéb speciális effektek, amiben ugyanúgy tudunk segíteni. pl.: Co2 fegyver az esküvőre, Szárazjég az esküvőre, beltéren is biztonsággal használható tűzijáték, stb...

Világító LED Party Habrúd

„Nem csak a szívünk ragyog ma éjszaka” – Szandra & Amos esküvőjén is hódított a partyrúd!

2022 PROMO VIDEO

Megérkezett a 2022-es évünk BEST OFF videója, a legszebb pillanatokkal. ✨🥰🔝

Ilyen egy menő esküvő

Magával ragadó élmény, mellyel együtt fog tombolni a tömeg! Ezzel olyan hangulatot teremthetsz, amely biztosan lenyűgözi a vendégeidet.

Elégedett vásárlóink

Ezek a habrudak tették izgalmassá az egész bulinkat! Mindenki szerette őket, és az egész bulit a táncparkettre hozták! Az esküvőnk nem lett volna ugyanolyan nélkülük!
Ruzsinszki Anita szárazjég esküvőre
Ruzsinszki Anita
Üzletvezető
Kezdetben kételkedtem, hogy kell-e ilyen 'cuccot' az esküvőnkre, de végül a legjobb döntés volt beruházni rájuk! A vendégek egész éjjel a habrudakkal táncoltak, és még a fotókon is csodásan mutattak!
Hadár Gergely
Hadár Gergely
GRAFIKUS
Esküvőnkön a világító habrudak voltak a buli csúcspontjai! 😘 Mindenki imádta őket, a gyerekektől a nagymamáig. Egyszerűen felejthetetlen pillanatokat teremtettek! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! ❤
Esküvői páros fotó
Virányi Emese
TANÁRNŐ
Az esküvőszervezőm ajánlotta a LED-es habrudakat, és nem csalódtam. Azt hiszem, minden menyasszonynak kötelező kellene legyen beszerezni őket a nagy napra!
Kajetán Eszter és Tamás
Kajetán Eszter
kismama

LED Technológia

LED-es habrúdjaink kiváló minőségű puha fehér habból és sokszínű LED-ekből készülnek. Nincs kémiai anyag, elemmel működik. (az elemek mellékelve)

Egyszerű Használat

Csak nyomd meg a habrúd alján lévő bekapcsoló gombot! 3 különböző fénymód van: sokszínű gyors villogás, lassú villogás és váltakozva villogás.

látványos nyitótánc logo

A Hungarian Wedding Gála TOP3 helyezettje 2022-ben

Látványos Nyitótánc TOP3 Wedding Gálán

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

A party habrudak kiváló minőségű puha fehér habból és sokszínű LED-ekből készülnek. Teljesen biztonságosak használatra és nem tartalmaznak mérgező anyagokat.

A habrudak beépített LED-ekkel rendelkeznek, amelyeket elemek táplálnak. Egy ki- és bekapcsoló gomb segítségével váltogathatja a világítási módok között.

A LED világítás időtartama az elemek kapacitásától függ, de átlagosan több órán keresztül is képes világítani.

A habrudak nem teljesen vízállóak, ezért nem ajánlott őket víz alá meríteni. Enyhe esőben vagy nedvességben azonban használhatóak.

A habrudak hosszú élettartamúak és az elemek lemerülése esetén is könnyedén cserélhetőek.

A habrúd hossza 45 cm és 4 cm vastag.

Esküvőktől kezdve születésnapi bulikig, koncertektől sporteseményekig, klubokig és fesztiválokig sokféle eseményen használhatóak a világító habrudak.

Igen. Országos szinten igyekszünk eleget tenni a felkéréseknek. Több gépünk és kollégánk is van. Partnercégünknek a Rendezvény DJ-nek köszönhetően akár szinkronban több helyszínen is jelen tudunk lenni. Számos alkalommal jártunk már külföldön is.

A habrudak 3 különböző fénymóddal rendelkeznek: gyors villogás, lassú villogás és váltakozó villogás.

A habrudak különböző csomagolási méretekben rendelhetőek, attól függően, hogy milyen eseményre szánod. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén (1.000 db felett) mennyiségi kedvezmények is igénybe vehetőek.

Akkor most már mindent tudsz 🙂

Szárazjég füstgép esküvőre! Olvasd el cikkünket, amiben sok érdességet talász!

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.