fbpx

TÁNCOKTATÁS

Fedics Ricsi Tánctanárral

A

táncosával

Esküvői Nyitótánc Oktatás Tánctanárral
Legyen valóban Látványos a Nyitótánc. Speciális effektek mellé táncoktatást is kaphatsz.

Látványos Nyitótánc Oktatás!

Segítek! Táncolj úgy, mint soha előtte!

Egyedi koreográfiát készítek Nektek, amely tükrözi a személyiségeteket és az érzéseiteket. Akár kezdőként, akár haladó táncosként is biztosan találunk Nektek megfelelő koreográfiát. Gyere, és készülj fel a nagy napra velem, aki rutinosan tudja hogyan lehet kihasználni a weboldalon lévő eszközöket is. (Szárazjég, Szikragép, Fénytechnika, stb)

Esküvői Nyitótánc Oktatás Tánctanárral

Legyen menő nyitótáncod! Kápráztasd el vendégeidet!

Az első lépésektől az utolsó nyitó-táncig

A tökéletes nyitótánc titka – Egyedi koreográfia, amelyet csak nektek készítünk.

Mikor van szükség rám?

Ha kezdő vagy

Még ha sosem táncoltál életedben, egy profi táncoktató segítségével garantáltan magabiztosan léphetsz a parkettre. Az egyedi koreográfia nemcsak a képességeidhez igazodik, hanem azokat a legjobb formádba hozza, így az esküvői nyitótáncod emlékezetessé és stresszmentessé válik.

Ha Rutinos vagy

Már ismered a tánc alapjait, de egy profi oktatóval finomíthatsz a mozdulataidon és új, összetettebb elemeket is beépíthetsz a táncodba. Az esküvő egy különleges alkalom, és a tapasztalatodat kihasználva egy igazán lenyűgöző show-t alkothatsz, amely méltó a nagy napodhoz.

Tégy varázslatot a nyitótánchoz!

Minden effektünk biztonságos és garantáltan hozzáadja a csillogást a nyitótánchoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Szárazjég az esküvőre: Teremts varázslatos környezetet a táncparketten, ahol mintha a felhők felett táncolnátok!
Hideg szikragép: Biztonságos és lenyűgöző, hozzáad egy csipetnyi csillogást a nagy pillanathoz.

A zenét illetően is egyedi elképzelésed van? Segítünk a zenei mix összeállításában is!

Ha profi mixre van szükséged a tánc koreográfiájához, számíthatsz a zenekeverési szolgáltatásunkra. A hangszerkesztés és a mixelés szakértői vagyunk. Szívesen segítünk abban, hogy táncos karriereteket a következő szintre emeljük 🙂

Milyen táncot szeretnél? Elegáns Pörgős Látványos Szenvedélyes Vicces Stílusos Lenyűgöző Sokkoló ?

A nyitótánc kiválasztása mindig a pár személyes ízlését és stílusát tükrözi. Lehet egy hagyományos, lassú tánc, mely mély érzelmeket közvetít vagy akár egy pörgős, modern koreográfia, ami az ünneplés örömét hozza elő. Az a lényeg, hogy a választott tánc tükrözze a pár közötti kapcsolatot és a közös emlékeiket.

Eredetinek kell lenni!

A sima otthon tanult tánc már unalmas...

Sok pár úgy gondolja, hogy otthon, önállóan is megtanulhatják a nyitótáncot. Bár ez elsőre költséghatékonynak és egyszerűnek tűnhet, gyakran hozza magával a buktatókat. Otthoni körülmények között könnyen becsúsznak apró technikai hibák, melyeket anélkül rögzíthetünk, hogy észrevennénk. Egy profi táncoktató pedig nem csak a lépések helyes végrehajtására figyel, hanem azokra a finom mozdulatokra is, melyekkel az egész előadás látványosabbá válik. Ráadásul az otthoni gyakorlás során nincs lehetőség visszajelzésre és azonnali korrekcióra. A nyitótáncnak az a célja, hogy az ifjú pár közös élményét és harmóniáját mutassa be, melyhez egy szakember segítsége elengedhetetlen. Az esküvő egy életre szóló emlék, és a nyitótáncnak is meg kell felelnie ennek a magas elvárásnak.

Színesítsd meg!

Izgalmas fényjátékokkal

Az esküvő minden egyes másodpercét színesíteni lehet. Lépjetek reflektorfénybe a nyitótánc alkalmával, majd sötétüljön el a tánctér és jöjjenek a mozgó és izgalmas fényjátékok, amire sokkal szívesebben jönnek a vendégek.

A lépések beszélnek az érzéseidről

Vicces nyitótánc mix!

Ötletes, Humoros és Egyedi!

Felbecsülhetetlen a boldogság az arcokon! Imádom látni az ilyen nyitó táncokat! Tedd az esküvő napját a még szórakoztatóbbá, mert te (és mindenki más is) erre fog legjobban emlékezni!

Tippek és ötletek

Vicces esküvői tánchoz

Az összes vicces esküvői tánc, amelyet a Youtube-on néztél szórakoztató volt, de közülük csak néhány tetszett?  Még ezek sem tökéletesek a „forgatókönyvükben”, felépítésben és a dallamok is elég gyengék… Íme 3 fontos szempontot, amelyeket érdemes megfontolni.

Tartalmazza a legjobb dalokat, jól ismert slágereket

Nyilvánvaló szabály, de ezt jobb szem előtt tartani. Ne feledd, hogy a legnépszerűbb dalok rövid kliprészleteivel színesített esküvői tánc lesz a legnagyobb hatással a vendégekre.

Legyen benne néhány különleges, személyesen választott szám

Biztos vagyok benne, hogy már legalább egyszer érezted azt, hogy az esküvődet inkább a vendégeidnek szervezed. Azon gondolkodsz: "Hogyan szórakoztassuk őket?" Még akkor is, ha nem csak a hagyományos lassú, szerelmes táncot tervezed, hanem az őrült és szórakoztató nyitótáncot. Gondolj magadra, a szerelmedre és legalább a nyitótánc első lassú zenéjének válassz valami nagyon különlegeset.

Vegyél részt a táncórákon

Gyakorolj!

Nem szeretnélek elbátortalanítani, de próba nélkül nem lesz túl emlékezetes az előadás. A táncórán mindkettőtöket felkészítenek egy brutálisan jó nyitótáncra, ami örök emlékként marad meg bennetek és vendégeitekben. Találj ki bármiyen zenét. Nincs olyan dal, amelyre nem lehetne táncolni. Tánctanárunk segít ötleteid megvalósításában, aki nem ismer lehetetlent.

Mozdulj meg profi segítséggel és légy csillag a parketten!

Menni fog ez nekem?

Sokan éreznek bizonytalanságot a tánc terén, különösen, ha nincs mögöttük sok tapasztalat. Azonban minden új kihívásban rejlő lehetőség az önkifejezésre és a fejlődésre. A lényeg az, hogy merjünk kipróbálni valami újat, és higgyünk magunkban. A tánc nem csak a lépésekről szól, hanem az érzésekről és a szenvedélyről is.

Ha nem próbálod meg, sosem tudhatod meg, hogy a tánc mennyi örömöt és elégedettséget hozhat az életedbe! Itt az idő!

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezem!

AJÁNLATKÉRÉS

Fedics Ricsi esküvői tánctanár / Látványos nyitótáncoktató

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

A koreográfia készítésének ideje függ a kívánt tánc stílusától és bonyolultságától. Általában 3-5 találkozó szükséges, de minden párhoz egyedileg igazodom, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Minden párnak azt szeretném, hogy elégedett legyen és büszkén táncolhasson az esküvőjén. Ha valamiért nem vagytok megelégedve az első koreográfiával, természetesen változtatunk rajta, amíg tökéletes nem lesz számotokra.

Számos zenei stílusban készítek koreográfiát, legyen az klasszikus, pop, rock vagy akár jazz. A lényeg, hogy a zenét és a táncot összhangban legyen a ti stílusotokkal és elképzeléseitektől. Persze később kiderül majd, hogy ebből mi az ami megvalósítható 🙂

Ajánlott egy kisebb terem vagy nagyobb szoba, ahol kényelmesen elférünk. Ha nincs megfelelő helyetek, akkor tudok ajánlani táncstúdiókat az oktatáshoz. Sok helyen bejáratott vagyok, így jelentős kedvezményem is van, mintha ti bérelnétek.

Biztonság a legfontosabb számunkra! Minden effektünket úgy választottuk ki és teszteltük, hogy teljesen biztonságosak legyenek, akár beltéri használatra is. A hideg szikragépek például nem bocsátanak ki hőt, így nem okoznak égési sérüléseket.
Ez teljes mértékben függ a páros tapasztalatától és a kiválasztott tánc bonyolultságától. Kezdő párok esetén általában 8-10 óra szükséges, de a haladóbb táncosok gyorsabban elsajátíthatják a lépéseket.

Akkor már mindent tudsz 🙂

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.