fbpx

NYITÓTÁNC MIX KÉSZÍTÉS

A jól összeállított zenékből álló mix elengedhetetlen kulcsa a tánc sikerének

Törd meg a kötött & kiszámítható esküvői menetrendet valami különlegeséggel, ami kiemelkedő szórakozást nyújt a vendégeidnek
(táncelőadásotoktól függetlenül) 

Számíthatsz ránk!

Segítünk a zenei mix összeállításában

Az esküvői nyitótánc mixeket imádják vendégek az örökzöld számok sokfélesége miatt és mert tudják (vagy sejtik), hogy mennyit készültök rá. Ötletes, látványos, vicces és azok a bugyuta dalok… amik nagyon is népszerűek és ikonikusak koruk és stílusuk miatt. Gondolj bele, ha 20 ilyen zenét egybecsomagolsz egy pár perces nyitótáncba, akkor a legélvezetesebb zenei élményt fogod nyújtani. Ez a titok, amiért olyan népszerűek az esküvői nyitótánc mixek mind a mai napig.

Ha profi mixre van szükséged a tánc koreográfiájához, számíthatsz a zenekeverési szolgáltatásunkra. A hangszerkesztés és a mixelés szakértői vagyunk. Szívesen segítünk abban, hogy táncos karriereteket a következő szintre emeljük 🙂

Örök emlékek, melyeket érdemes később megemlíteni, visszanézni valahányszor a családod beszél az esküvődről..

Kombináld szárazjéggel, látványos fénytechnikával és party-kellékekkel!

Mikor van szükség ránk?

Ha kezdő vagy

Megszervezzük a keverési sorrendet. Dönthetsz a zenékről, időzítésekről és az átneneti effektekről is. Nem csak véletlenszerű mixet kapsz a dalok címe alapján, mindezt táncedzettségi szintednek megfelelően.

Ha Rutinos vagy

Legyél akár tapasztalt, karriered csúcsán lévő profi koreográfus, a tökéletes masterelés és dinamikus dalkeverésnek köszönhetően segíthetünk a táncverseny megnyerésében.

Pörgős Látványos Vicces Sokkoló zenei válogatást szeretnél?

A mix készítésének menete

Küldd el a használni kívánt zenék listáját. Ez lehet csak néhány vagy akár 20 db is. Be és kilépési időket is írhasz hozzá. Gondoskodunk róla, hogy az átmenetek kellemes hangzásúak, célnak megfelelőek legyenek. Kiváló minőségű hangmintákat és effekteket használunk az Ableton Live 2021-es zeneszerkesztő programban.

Eredetinek kell lenni!

Csak egy dal már unalmas...

"Tapasztalt DJ-k tanácsot adhatnak személyre szabott nyitótánc mix elkészítésével kapcsolatban, de ők sem producerek. A dalok ütemre keverése számára is kihívást jelenthet. Otthonra, két személyre könnyebb egy "jó" mixet készíteni, azonban egyből bonyolultabbá válnak, ha lépésszámhoz igazított esküvői táncrutinról vagy nagyon specifikus tánckoreográfiáról beszélünk. Az általad választott zenékkel, sorrenddel, remixekkel és effektekkel szinte minden a feje tetejére állítható. Szakmailag keverhető klasszikusabb és nagyon pörgős, izgalmas showműsor is. Tedd kiemelkedővé a nyitó és/vagy meglepetéstáncodat. Élvezd!" - DJ FEREE / Rendezvény DJ

Színesítsd meg!

Izgalmas fényjátékokkal

Az esküvő minden egyes másodpercét színesíteni lehet. Lépjetek reflektorfénybe a nyitótánc alkalmával, majd sötétüljön el a tánctér és jöjjenek a mozgó és izgalmas fényjátékok, amire sokkal szívesebben jönnek a vendégek.

Biztosra szeretnél menni és tánctranárra is szükséged lenne?

Vicces nyitótánc mix!

Ötletes, Humoros és Egyedi!

Felbecsülhetetlen a boldogság az arcokon! Imádom látni az ilyen nyitó táncokat! Tedd az esküvő napját a még szórakoztatóbbá, mert te (és mindenki más is) erre fog legjobban emlékezni!

Tippek és ötletek

Vicces esküvői tánchoz

Az összes vicces esküvői tánc, amelyet a Youtube-on néztél szórakoztató volt, de közülük csak néhány tetszett?  Még ezek sem tökéletesek a „forgatókönyvükben”, felépítésben és a dallamok is elég gyengék… Íme 3 fontos szempontot, amelyeket érdemes megfontolni.

Tartalmazza a legjobb dalokat, jól ismert slágereket

Nyilvánvaló szabály, de ezt jobb szem előtt tartani. Ne feledd, hogy a legnépszerűbb dalok rövid kliprészleteivel színesített esküvői tánc lesz a legnagyobb hatással a vendégekre.

Legyen benne néhány különleges, személyesen választott szám

Biztos vagyok benne, hogy már legalább egyszer érezted azt, hogy az esküvődet inkább a vendégeidnek szervezed. Azon gondolkodsz: "Hogyan szórakoztassuk őket?" Még akkor is, ha nem csak a hagyományos lassú, szerelmes táncot tervezed, hanem az őrült és szórakoztató nyitótáncot. Gondolj magadra, a szerelmedre és legalább a nyitótánc első lassú zenéjének válassz valami nagyon különlegeset.

Vegyél részt a táncórákon

Gyakorolj!

Nem szeretnélek elbátortalanítani, de próba nélkül nem lesz túl emlékezetes az előadás. A táncórán mindkettőtöket felkészítenek egy brutálisan jó nyitótáncra, ami örök emlékként marad meg bennetek és vendégeitekben. Találj ki bármiyen zenét. Nincs olyan dal, amelyre nem lehetne táncolni. Tánctanárunk segít ötleteid megvalósításában, aki nem ismer lehetetlent.

Egyesek szerint a nyitótánc mixek már nem olyan menők, mint régen.  Úgy gondolják nincs olyan meglepetés erejük, mint pár évvel ezelőtt, amikor még újnak számítottak. Valóban így van ez?

Ha nem próbálod meg sosem fogod tudni

Ki tudja, ha feltöltöd a Youtube-ra, akkor simán lekörözheti az összes többi esküvői nyitótánc összeállítást. A siker kulcsa a professzionálisan elkészített zenei mix. Ha ezzel megvagyunk, akkor minden további a koreográfiától függ. Aminek már nem kell annyira professzionálisnak lennie. Elég ha vicces és kissé őrült. Érezzétek jól magatok, mint az alábbi videóban.

Nem kell választanod egyetlen unalmas dalt sem csak azért, mert az minden esküvői mixben megtalálható.

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

Annyi zenéd lehet, amennyit csak szeretnél, de légy óvatos, hogy ne legyen túl hosszú és unalmas emiatt. Itt egy cikk, emiben írunk erről részletesebben.

A mix teljes ára leginkább attól függ, hogy hány dal és milyen legyen keverés stílusa. Mindenképpen lépjen velem kapcsolatba!

Egy jó esküvői nyitótánc vagy menyasszonytánc általában 3-4 perc között szokott mozogni. (amennyiben egy zenére táncolnátok) Ennyi ideig még biztosan „le lehet kötni” az idősebbeket is. Ha viszont az általunk ajánlott mix mellett döntesz, akkor az optimális hosszúság akár már 7-8 perc is lehet. Ez attól is függ, hogy mennyi “vicces” zenét válogattok össze. Figyelni kell arra, hogy a zenék gyorsan váltakozzanak. A refrének legyenek összevágva egymás után, mert sokszor fordul elő, hogy egy-egy zenéből túl sokat használnak a párok, így a nézők számára hamar unalmassá válhat a produkció.

Ebben sajnos nem fogom tudni megmondani a tutit, de általánosságban azt látjuk, hogy 3-4 alkalom alatt meg lehet tanulni a legtöbb táncsítlusban az esküvői tánc lépéseit. 6 magán táncóra alatt pedig el lehet jutni egy olyan magabiztos táncképzettségre, amivel már bátran ki tudsz majd állni a vendégeid elé a nagy napon. A tanulási időt felgyorsíthatja, ha valaki táncos képzettséggel érkezik, illetve, hogy mennyit foglalkozol majd otthon a „házi feladattal” 🙂
Esküvős tánctanárunk nagyon örü, ha konkrét elképzelésekkel érkeztek a esküvői táncórákra. Ha már van ötletetek a zenére vonatkozóan az nagymértékben megkönnyíti az esküvői tánctanulást. Tetszik egy youtube-on látott videó? Szeretnétek hasonló esküvői táncot bemutatni? Semmi akadálya! Egyeztessetek tánctanárunkkal és segítenek megtanulni a lépéseket! A zene készítést pedig bízzátok ránk.

Igen, foglalkozunk táncoktatással is. Sőt! A Dancing With The Stars egyik táncosával, Fedics Ricsivel dolgozunk együtt, hogy a legszélesebb körű táncstílusokat kínálhassuk kezdőtől a haladó szintig (beleértve a modern, hip-hop, jazz, társastánc és sok más stílust) Tapasztalt táncoktatónk egyéni, testreszabott órákat tart minden korosztály részére. További részletek itt

Egyeztetésünk után maximum 1 héten belül küldjük a mixet wav vagy mp3 formátumban a megadott e-mail címre. Mindent tudunk telefonon és online ügyintézni, nem szükséges emiatt + találkozókra járnod.

Jó helyen kérdezel, mert erre vagyunk specializálódva. Nagyon látványos kiegészítő effektjeink vannak a nyitótánc látványelemeinek fogkozására.
Pl: szárazjég esküvőre, tüzijáték, szikragép. Intelligens robotlámpák, stb…
Nézz körbe a szolgáltatásunk menüpontunkba 🙂

Egyáltalán nem, de erre kapjuk a megtöbb megrendelést. Készítünk dj mixeket, rádiós műsorokat. Magyarország több, mint 200 konditermek zenei állományát is mi frissítjük és számos más projektben is benne vagyunk. Írj bátran elérhetőségeinken.  

Akkor már mindent tudsz 🙂

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.