fbpx

Az esküvői nyitótánc mix még mindig népszerű vagy már halott?

Az esküvői nyitótánc mixek mindig nagyon fel tudják dobni az est hangulatát, de egyesek szerint már nem olyan népszerűek és divatosak. Azzal érvelnek, hogy a meglepetés ereje már nem olyan erőteljes, mint néhány évvel ezelőtt. “Akkoriban még leesett az állunk, amikor a jegyespár őrült, vicces táncba kezdett a kedvenc slágereikre”.

A megosztások és a közösségi média felületei még nem voltak olyan népszerűek, így az esküvőn résztvevő vendégek többségének valóban új élmény volt.

Van alternatíva?

Mi a jobb? Egy jóóó lassúúúú 6 perces dalt végigállni/lassúzni/mozogni? (Még akkor is, ha ez egy gyönyörű szerelmes dal, vagy keringő…)
VAGY, talán egy őrült meglepetés táncot nyomni a kedvenc mai zenéidre? Nekem, aki több, mint 10 éve foglalkozom esküvőkkel a válasz nyilvánvaló! El kell ismernem/ismernünk, hogy az esküvő egy nagyon rutinos esemény, 95%-ban ugyanazon a forgatókönyv szerint zajlanak. Korosztályok számára hasonló módon, hasonló programokkal. Országonként és vallástól függően vannak csak nagyobb eltérések.

Törd meg a kötött & kiszámítható esküvői menetrendet!

Szakítsuk meg ezt a rutint valami különlegessel, ami egy jó nagy lendületet és feledhetetlen szórakozást nyújt vendégeidnek (táncelőadástól függetlenül). Ajándékozz élményt magadnak/magatoknak. Adj olyan emléket, amire később is öröm lesz visszaemlékezni és amit széles mosollyal fogtok emlegetni, valahányszor a családi asztalnál szóba kerül.

SZÓRAKOZZ!

Csinálj egy nagy bulit és szórakozz a saját esküvődön! A nyitótánc azért nyitó-tánc, mert ezzel nyitjátok meg az esti bulit. Az esküvődre azokat hívod meg, akik a legközelebb állnak hozzád. Mi van, ha baki lesz? Ne aggódj emiatt nem érettségire készülsz 🙂 (Senki más nem tudja a koreográfiát, csak ti. Ha hibáztok, folytassátok. Rajtatok kívül lehet, hogy senki sem fogja észrevenni a bakit.) Válaszd ki a kedvenc zenédet/refréneket/dallamokat, beleértve azokat is, amelyekre megismerkedésetek alatt vagy randijaitok egyikén buliztatok. Szórakozzatok és táncoljatok együtt ezekre a különleges zenékre.

Mivel teheted fel a pontot az i-re?


Ha szeretnéd, hogy egy különleges mixet készítsük neked, akkor egyszerűen küldj nekünk egy zenelistát és kérj ajánlatot álmaid első táncos összeállításának elkészítésére. Szívesen segítünk abban, hogy táncos karriereteket a következő szintre emeljük ?

“Ha hiszel magadban, minden akadályt könnyebben veszel és így jobban fogsz táncolni te magad is. Ne feledd, mindenki lehet szuper táncos! Táncra fel!”

Brackó Csilla / Táncos, Táncoktató – Koreográfus @ ECDS

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Csollák Ferenc

Csollák Ferenc

Szenvedélyem a munkám, a hobbim, a hivatásom. Az elért eredmények rengeteg bátorítást adnak, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hasonló cikkek

Csollák Ferenc

Szükségem van fénytechnikára az esküvőmre?

Járjuk be a fény útját! A színek nélküli élettelen tánctér tipikusan élettelen bulit jelent. Az izgalmas fényjátékok, színes átmenetek, hézer-lézer-stoboszkóp kombinációkkal viszont fel lehet pezsdíteni

Csollák Ferenc

Mindent a Szikraszökőkútról

Magyarországon elsők között rendelheted meg tőlünk a Szikraszökőkutat! Szikra & szökőkút egy fogalomban? Mit is jelent ez? Szikraszökőkút gépeink lenyűgöző látványt hoznak létre, garatáltan csillogó

Esküvő DJ & Rendezvény DJ

Modern esküvőt szeretnél? 

Miért Mi?

A Látványos nyitótánc több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, a szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon legjobban szóló hangot és látványos fényt produkáló kiegészítéseket tudjuk szolgáltatni, emellett pedig számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvők színvonalát.

Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents

    Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

    Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.