fbpx

NÉV, LOGÓ, MONOGRAM VETÍTÉS

Animált felirat - az igazán egyedi megjelenésért

Egy újabb látványosság. Dobd fel az unalmas, egyszínű falakat. Ezt a különlegességet igazán szereti fogod!

Rajzolj a falakra anélkül, hogy bajba kerülnél

Képzeld el, hogy a vendégek belépnek a terembe és a táncparketten meglátják a neveitek kezdőbetűit. (Vagy a falon/mennyezeten látható logótokat, dátumotokat, üzeneteteket, kedvenc idézeteteket, stb…) A vendégeitek csodálkozni fognak, mivel egyből személyes kapcsolatot teremt a helyszínnel, mert végül is ez a Te esküvőd, és „nem csak egy újabb esküvő ezen a helyszínen”

Személyre szóló dekoráció, amit igényeid szerint testre tudunk szabni.

Egyedi logó névkivetítés az esküvőre Helka & Karcsi

A vendégek szeretnek fényképeket készíteni az esküvőről. Rabul ejti őket a gyönyörű dizájn és az egyediség, ami egyértelmű utalás arra, hogy valóban a TE esküvődön vesznek részt.

TESTRESZABHATÓ

Legyen szó a nevetekről, annak monogramjáról vagy a dátumról. Céges logóról vagy 18. születésnapi feliratról. Szóljon egy mondatról vagy idézetről. A grafika teljesen testreszabható, hogy megfeleljen az esemény témájának.

ANIMÁLÁS

LED-es kivetítőnek köszönhetően mozgatni is tudjuk a grafikát. Az animáció visszafogott, elegáns és stílusos. Óhatatlanul odavonzza a tekinteteket. A kevésbé ismert szokatlan látvány még nagyon egyedi, még nem sokan találkoztak ezzel a formával.

MINDENHOVÁ

Bármilyen sík felületre kivetíthető (az üvegfalat kivéve). A fókuszt is tudjuk állítani, ezért a vetítés beltéren és szabadban is kivitelezhető. Nekünk csak egy áramforrásra van szükségünk.

MINŐSÉG

Nem minden kivetítő alkalmas a megfelelő megjelenítésre és fényerőre. Kiváló minőségű LED-es monogram kivetítő eszközöket használunk, hogy megfeleljen az igényényeknek, valamint az esemény tematikájának.

Többféle lehetőség áll rendelkezésére, hogy illeszkedjen a      stílusodhoz költségvetésedhez !

Korlátlan lehetőség!

Megadhatod nekünk az általad megtervezett dizájnt, vagy választhatsz 100-as animált sablonjaink közül. Más fog kelleni egy katonai esküvőre vagy egy céges partira. Kérheted grafikusunkat, hogy kifejezetten Neked készítsen egy új grafikát/animációt. Esküvőre, kiállításra, 100 méteres épület oldalára… ahogyan mondtuk, a lehetőségek korlátlanok 🙂

Fotók: Szénás Dóra – DóraFilm / www.dfproduction.hu

Gondolj bele

Mennyire üres lenne a fal enélkül...

Nyomd rá a bélyegedet erre a különleges napra

ANIMÁLT NÉV, FELIRAT, LOGÓ KIVETÍTÉS

Szikragép a nyitótáncra
Esküvő felirat kivetítés

Hatásosabb FOTÓK
Mint minden rendezvényvilágításnál, a logó kivetítés előnye valóban megmutatkozik a fotózásában. A képeid még hatásosabbak lesznek és személyre szabott érzetet kölcsönöznek. Kifejezetten az eseményed kialakításának megfelelő ábra rengeteg lendületet ad. Nagy fókuszpontot jelent az esküvői fogadásodhoz és valami különlegeset ad azokhoz a pillanatokhoz, amelyeket fotósod megörökít aznap.

Céges, vállalati

Rendezvény

Szinte bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni, az ábrák, alakzatok, színek, méretek és elhelyezés teljesen testreszabhatóak. Akár születésnapokra és céges rendezvényekre is! A meghívottak ezt pillantják meg elsőként, amikor belépnek a terembe. Cég neve/logója gyönyörűen ki van világítva! Erősítse vállalati márkáját logó kivetítéssel! Ez mára már kötlező a márkaépítés szempontjából!

Ha van már meglévő grafikád, akkor használjuk fel azt, hogy rendezvényed gyönyörű és megkülönböztető módon jelenjen meg.

Világosban

Duna Garden – Kopaszi gát

Sötétben

Anna tanya – Rustic Garden

Kombináld

Hangulatvilágítással

RÓLUNK íRTÁK

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

Korlátlan ideig és bármikor. LED-es megjelenítőt használunk, így nem kell tartani túlmelegedéstől. Érdemes az első pillanattól használni, „amikor a legelső ember is a helyszínre érkezhet” – így egyből lenyűgözhetjük őket. Animációknál 30 mp statikus és kb. 10 mp-es animált időszakot javaslunk felváltva, hogy odavonza a tekinteteket, de kérésre máshogyan is össze tudjuk állítani a grafika hosszát.

Igen, csak egy áramforrásra van szükségünk. Ha ez megvan, akkor bármilyen sík felületre kivetíthető a kért ábra (az üvegfalat kivéve).
Minél sötétebb területen vetítünk, annál kiemelkedőbb és látványosabb. A fókuszt is tudjuk állítani, ezért a vetítés beltéren és szabadban is kivitelezhető. Nagyobb távolságok és felületek esetén több eszközt biztosítunk. Valószínűleg korábban már jártunk a kiválasztott helyszínen, így ha nem tudod, hová lenne érdemes vetíteni, kérdezd meg tőlünk 🙂

Igen, színezhetjük a grafikai elemeket egyben vagy akár külön-külön is. Színminta alapján is szívesen elkszítjük, akár a dekoráció színvilágához igazítva. Ez ennyire egyszerű! Alternatív megoldásként szín nélkül is lehet használni, ilyenkor a fény fehér színt kap. Ez a legerősebb szín, emellett letisztult és elegáns is. 

Nem csak esküvőkre, hanem születésnapi partikra és céges rendezvényekre is gyakran választják ezt a látványos kiegészítő szolgáltatásunkat. Utóbbi esetén a cég logóját használhatod a tervezéshez, amellyel megmutathatod céged márka-erősségét. A márkajelzés büszkeséget kölcsönöz az alkalmazottaknak, a vezetőknek és a tulajdonosoknak is, miközben megerősíti a vállalat nevét.

Válassz 100 db példa tervezősablon animáció közül, vagy készítsd el saját magad. Például más fog kelleni egy katonai esküvő-re, vagy céges partira. Kérheted grafikusunkat, hogy kifejezetten Neked készítsen egy új grafikát/animációt. Esküvőre, kiállításra, 100 méteres épület oldalára! 

Igen. Országos szinten igyekszünk eleget tenni a felkéréseknek. Több gépünk és kollégánk is van, így szinkronban több helyszínen is jelen tudunk lenni. Számos alkalommal jártunk már külföldön is. 

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.