fbpx

Biztonságos a beltéri szikragép?

Szárazjég és szikragép Esküvőre szuper ajándék ötlet

„A biztonság a legfőbb prioritás”

Szerencsére a gépeink által kibocsátott hideg szikraszökőkút nem gyulladhat ki, nem lobbanhat fel. Maximum a szikrázó tekintetek miatt tűnik majd tüzesebbnek a hangulat.

Gépeinket mindig kifogástalan állapotban, tapasztalt technikusi kollégánkkal együtt küldjük a rendezvényekre. Biztosítunk téged és vendégeidet is afelől, hogy szikragépeink biztonságosan használhatóak beltéren is. Nem lesz tűzeset még a fából készített épületekben sem. Elektronikus szikragépeket használunk, ami nem minősül pirotechnikai eszköznek.
A szikrák hidegek, környezetbarátok és teljesen biztonságosak, ezáltal rendezvények belső tereiben is bátran használhatóak a hagyományos tűzijáték veszélyei nélkül.

„A vendégek akár működés közben is végig simíthatják a kezüket a szikraáradatban. Szikragépeink sem zajosak, nem füstölnek csak gyönyörű látványt nyújtanak. A gépegyetlen feladata, hogy ragyogóan világos tűzijáték-szikraszökőkutat lőhessen ki a magasba, amely ámulatba ejt mindenkit!” – Szénás Béla, látványtechnikus

Biztonságos a hideg szikraszökőkút beltéri használatra?

Igen! Engedély nélkül lehet használni a hideg szikragépeinket bel és kültéren egyaránt. Ezeket a gépeket gond nélkül telepítjük a különböző rendezvénytermekben. Körültekintően, magasfokú odafigyeléssel gondoskodunk arról, hogy a szikraszökőkút gépnek elegendő helye legyen. Az optimális belmagasság, a gépek megfelelő működtetéséhez a 3 méter feletti terek. Ajánlott 1,5 méter távolságot tartani tőle, hogy a gépek által kilövellt speciális „világító por” ne érjen a vendégek ruháihoz, ne hulljon vissza a szikrapor a hajra/ételre/esküvői tortára. A láng hőmérséklete nagyon alacsony. A szikrasugárba fordított A4-es papírlapot, de még a mindenki által jól ismeret egyszerű papírzsebkendő sem tudja megégetni. Így majdnem 100%-osan kizárható, hogy bárki megsérüljön a hideg szikragép miatt. Ezek a gépek speciális beltéri Ti port használnak, ami egy ellenőrzött biztonságos granulátum, teljesen védett a zárt terekben való használata.

Engedélyek / kockázati szint / vállalás módja


A pirotechnikai terméket annak kockázati szintje, valamint felhasználási módja (nettó hatóanyag-tartalom, biztonsági távolság, zajszint) alapján különböző osztályokba sorolja a jogszabály.

1. pirotechnikai osztály: nagyon alacsony kockázattal és elhanyagolható zajszinttel jár, és
amelyet – beleértve az emberi tartózkodás céljára szolgáló épületek belsejét is – behatárolt
területen való használatra szántak (pl. tortagyertya, recsegő, lepke, durranó-borsó),

2. pirotechnikai osztály: alacsony kockázattal és alacsony zajszinttel jár, és a szabadban lévő
behatárolt területen való használatra szántak (pl. római gyertya, röppentyű, tűzforgó, vezetőpálcás rakéta, szikraszökőkút, vulkán),

3. pirotechnikai osztály: közepes kockázattal jár, a szabadban lévő nagy nyílt területen való
használatra szántak, és amely zajszintje nem ártalmas az emberi egészségre (pl. magas hatóanyag-tartalmú rakéták),

4. pirotechnikai osztály: nagy kockázattal jár, kizárólag pirotechnikus által használható és
kezelhető, és amely zajszintje nem ártalmas az emberi egészségre.

Az 1. és 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték termékekre vonatkozó speciális szabályok:

Nem kell engedély a 14. életévét betöltött személynek az 1. pirotechnikai osztályba tartozó
pirotechnikai termékek – a petárda kivételével – megvásárlásához, birtoklásához, ezeket egy
időben összesen 1 kg nettó hatóanyag-tartalomig tárolhatja, és a használati és kezelési útmutatóban meghatározottak szerint felhasználhatja. (A 14. életévét be nem töltött személy csak
nagykorú személy felügyelete mellett használhat fel 1. pirotechnikai osztályba tartozó
tűzijáték terméket.
)

Nem kell engedély a 16. életévét betöltött személynek a 2. pirotechnikai osztályba tartozó
tűzijáték termék – a petárda kivételével – megvásárlásához, birtoklásához, ezeket egy időben
összesen 1 kg hatóanyag-tartalomig tárolhatja, és a használati és kezelési útmutatóban meghatározottak szerint felhasználhatja. (A 16. életévét be nem töltött személy csak nagykorú
személy felügyelete mellett használhat fel 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték
terméket.
)

Forrás: BÁCS-KISKUN MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG – BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY

A szikragép olyan, mint a tűzijáték?

Nem, a hidegszikrázó gépek nem pontosan olyanok, mint a tűzijátékok. Ezek a gépek tűzijátékhoz hasonló módon, csillagszóró granulátomokat lövellnek ki, de a szerkezeti/működési elvük teljesen más. Gépeink könnyebben használhatóak és jóval biztonságosabbak, mint a hagyományos tűzijátékok. Tetszés szerint telepíthetjük őket, ami hatalmas előny tűzijátékkal szemben. Továbbá, gépeink automatizáltak, tehát autómatikusan indíthatóak anélkül, hogy „manuálisan” kellene meggyújtani őket. Emiatt sem minősülnek pirotechnikai eszközöknek. Emiatt lehet az, hogy látszólag megegyezik a tűzijátékkal, de mégsem nem ugyanaz a működési mechanizmusuk.

Harmadik előnye a normál esküvői tűzijátékkal szemben, hogy digitálisan szabályozható a magassága, sőt az időtartama is. A helyszíni magasságához tudjuk igazítani a kilövellési magasságot. Ez is egy újabb indok arra, hogy biztosnágosan használható beltéren is. Nem kell aggódnod amiatt, hogy leégne a plafon, esetlegesen kárt tenne a helyszínben vagy bármilyen berendezésben. Nincs szükség nagyméretű biztonsági zónára. Használható minden olyan helyszínen, ahol a hagyományos tűzijáték nem kivitelezhető.

Vigyázat!

Rengeteg tűzijáték érhető el a piacon, de használatuk nagyon körülményes, pláne például egy esküvőre. Mi csakis korszerű technológiájú csillagszóró gépeket használunk (szimulált szikraszökőkút). A legegyszerűbben elmagyarazva, ezt úgy kell elképzelned, mint egy hatalmas csillagszórót, de annak füstje és hője nélkül.

Hol használható még bátran a hideg szikragép?

Hogyha bármilyen típusú eseményt vagy rendezvényt különlegessé szeretnél tenni, a hideg szikra gépekre van szükséged! Ez a gép feldobja a hagulatot és még egy páratlan vizuális élményt is ad a vendégeknek. A szikraszökőkutak egyre népszerűbbek, ma már számos TV-s műsorban is gyakran felbukkannak a legnagyobb show elemként. Főműsoridőben látható nagyszabású adásokban is látni lehet, mint például az X-Faktorban vagy a Sztárban sztárban. Gépeink megfordultak már koncerteken, privát szülinapi bulikon, céges rendezvényeken és természetesen esküvőkön is. Remek ötlet bevetni őket azelőadások/események csúcspontjain.

Hitvallásunk, hogy szórakoztassunk, élményt adjunk a vendégeidnek. Valami különlegeset szeretnénk adni szgáltatásunkkal, amit még egyáltalán nem vagy csak ritkán láthatnak és élhetnek át testközelből. Az, hogy ez beltéren történik rátesz egy lapáttal. Érdemes titokban tartani ezt a különleges extra kiegészítőt, ajánljuk, hogy ne mond el a vendégeknek előre. Így a meglepetés és a megepődés garantált lesz, ami méginkább fokozza a hangulatot. Amennyiben titkoban tudjáo tartani, úgy egy remek összhatású és hirtelen történő látványvilággal lehet kedveskedni nekik.

Néhány példa – ahová bátran használjuk:

 • Privát bulik és esküvők
  A hideg szikragépet bárhol használhatod, ahol a buli van. Legyen szó egy eljegyzési buliról, egy nem mindennapi születésnapi ünneplésről vagy akár az élet egyik legfontosabb eseményéről, egy esküvőről. Képzelj el egy esküvőt, ahol a nyitótánc alkalmával szárazjég hömpölyög a tánctéren, (A szárazjég hatására olyan atmoszférát teremthetsz, mintha a felhőkön táncolnátok. Részletek itt) majd a zene megindulásának pillanatában alulról a felhőből, akár 3-5 méter magasra kilövellnek hirtelen a szikrák. Így történik meg egy igazi, álomban elképzelt mesebeli pillanat! Nemcsak nagyszerű dekoráció, hanem drámai szépséget is kölcsönöz az esküvőnek. Hidd el, lenyűgőző és egyedi hatást érhetsz el!
 • Koncertek
  Az egyik legnépszerűbb rendezvénytípus, ahol hideg szikragépeket kompromisszum nélkül lehet használni. A gépek kiemelik az előadóművészek legenergikusabb, legnagyobb pillanatait és még élvezetesebbé teszik azt. Ezeket látványos fényekkel kombinálva egy kiemelkedő vizuális élményt lehet alkotni. A helyszín méretétől függően több, akár 6 hideg szikra gép is bevethető.
 • Meglepetés bulik
  Meg van az a filmekből már jól ismert jelenet, amikor megjelenik az ünnepelt az ajtóban és a vendégekkel teli helységeben egy őrületes nagy meglepetésben van része az illetőnek? Nos, ehhez eltudsz képzelni még extrább kiegészítőt? Mi biztosan tudunk egy tutit! Hidig szikragép a megoldás!
 • Fesztiválok
  Milyen egy fesztivál tűzijáték, végső befejező nagy pillanatok nélkül? Semmilyen. Mindig, minden ilyen eseményen megtörténik a lezárás, a finálé! Hogy mi a inálék legjellegzetesebb kiegészítője? Hát persze, hogy a tűzijáték! Gépeink nagyszerű alternatívái lehetnek a veszélyes és rettenetesen drága tűzijátékoknak. A mi gépeink könnyen állíthatóak és párosíthatóak más gépekkel is, például lángszóró vagy füstgépekkel, a további hatásemelés érdekében.
 • Klubok
  A hideg szikraszökőkút éjszakai, sötét szórakozóhelyeken is bátran használhatók. A sötétben nagyon jól el lehet rejteni ezeket a gépeket. Köztudott, hogy egy sötét helységben már egy nagyon minimális fény is jól látható. A klubbok legnagyobb előnye a szinte teljes sötétség, ahol mégjobban érvénysülhet az ezernyi elpatanó szikra.
 • Fotózások / Videóklip / Filmforgatás
  Eszközeink a látványt szolgálják, így természetesen a vizuális képalkotás területén is nagy népszerűségnek örvendenek ezek a hideg szikragépek. A berendezéseinkkel nem mindennapi fotókat / jeleneteket vagy akár teljes videóklippet is forgathatsz. Csak a képzeleted szabhat határokat.

Használhatunk hideg szikragépet gyerekek közelében?

Természetesen igen, használhatóak, ám nagyon javasoljuk, hogy a gyermekeket tartsuk távol a hideg szikragépektől. Nem biztonságosak a legkisebbek számára, hiszen belesétálhanak, belekukucskálnak vagy aká fel is dönthetik. Így kérjük, hogy amennyiben gyerekek is részt vesznek azon az eseményen, ahol gépeink működnek, ott fokozottan figyeljetek tipegő gyerkőcökre. Technikusaink természetesen minden tőlük telhetőt megtesznek a precíz kivitelezésért, folyamatosan figyelik az eseményeket és a gép körüli történéseket. A telepítés során biztonságos távolságot tart a kisgyermekek és a gép között. Javasoljuk, hogy közösen tartsuk be / tartassuk be a biztonsági óvintézkedéseket.

Ha azt szeretnéd, hogy olyan bulid legyen, amelyet sokáig nem fognak elfelejteni, akkor már korán érdemes megrendelni ezeket a gépeket. Az esküvői helyszínek foglalásával párhuzamosan, tőlünk is 1,5 évre előre foglalják le szolgáltatásunkat általában. Így, ha nem szeretnél lemaradni, akkor ne késlekedj! Amennyiben szeretnéd tudni a foglalás mentetét, bérelhető szikraszökőkút gépeink elérhető mennyiségét, kérj időben ajánlatot. Ha helyszíni bejárással egybekötött személyes konzultációt szeretnél kérni, természetesen lehetséges, de kérünk, hogy ezt mindenképpen jelezd felénk elérhetőségeink egyikén.

Valószínűleg láttál már félelemre/pánikhangulatra okot adó pirotechnikai eseteket/videókat, illetve olyan szikragépet is, ami nem volt túl látványos. Kezdetleges kínai gépek lehettek ezek, melyeknél nem volt meg a kellő kilövési magasság vagy nem voltak szakszerűen szinkronizálva a gépek egymással, emiatt nem adtak egységes és szép látványt összességében.
Ezeket felejtsd el!

A Látványos Nyitótánc gépei a legjobb választás?

Igen, mert mi nem csak bérbe adjuk a gépeinket, hanem teljes kivitelezést vállalunk (kezelő személyzetet biztosítunk hozzá, akik nagy gyakorlattan rendelkeznek, így biztosan a maximumot hozzák ki az eseményből, gépeinkből). Ha bármilyen alkalomra keresel modern és látványos fénytechnikát vagy speciális effekteket, nálunk biztosan megtalálod. Ezek a hideg szikragépek a legjobb minőségű anyagokból készülnek és kiváló a tartósságuk is. Az általunk kínált felszerelésekkel és effektekkel bármilyen partit feldobhatsz és egyedivé tehetsz. Van azonban több lehetőség vagy kombináció is.

Szerezd meg a legmodernebb látványtechnikai kiegészítőt még ma! A számos opció, a kiváló minőség és gyakorlott technikusi kollégánk révén garantáltan nem fognak cserbenhagyni eszközeink.

Vigyázz a szikragépek lefoglalásakor! Attól függetlenül, hogy nem pirotechnikai eszközök, csak olyan céget válassz, ami tisztában van a tűzszerészeti szabályokkal. Magyarországi helyszínek elismerik, hogy az általunk kínált szolgáltatás teljes mértékben megfelel az NEAK előírásainak. A szikragép az egyetlen mód a beltéri használatra.

Bekapcsolhat a tűzriasztó a hideg szikragép beltéri használata során?

Nagyon kevés az esélye annak, hogy a szikraszökőkút beindítja a tűzjelzőt vagy a tűzoltó berendezést. A legújabb modellünk alig hagy nyomot a levelőben. Ez azt jelenti, hogy a legújabb beltéri gépünk kevesebb füstöt bocsát ki, mint egy gyertyaláng. Semmilyen módon vagy formában nem indítja el a tűzriadót még pincészetekbe sem, ahol a szellőzés nem megoldott (vagy nem megoldható).

„A Látványos Nyitótánc és a Rendezvény DJ együtt fantasztikus volt! Lányunk 18-adik születésnapján hatalmas sikert aratott! A sok fiatalt annyira lenyűgözte a DJ szolgáltatás, hogy többet akartak tudni róluk. Már most várják a bűvös 20-at! Szívből ajánlom másoknak, akik egyedüláló effektetket és profi DJ szolgáltatást keresnek.” – Kamarás Anna, felsővezető

Milyen magasságba mennek a szikrák?

Szabályozzuk a kilövellés magasságát. Minden használat előtt felmérjük és a kiválasztott helyszín szerint konfiguráljuk a a gépek beállításait, módosítjuk a csillagszórás magasságát. Ez a magasság a különböző por típusoknál eltérhet. Ezeknek a csillagszóróknak a magassága átlagosan akár 1-5 métert is elérhet, speciális esetekben, akár a 6 métert is.

Mennyi ideig tart? Átlagosan egy adag por körülbelül 10 percig tart. Ezt követően újra kell tölteni a tartályt. Az idő a használattól is függ. Ha több gépet és magasabb ívet szeretnénk, akkor a gépet hamarabb kell tölteni és az újra melegítési idő 5-10 perc és kalkulálni kell. Technikusunk és mi is segítünk a felmerülő kérdésekben.

Minden szikraszökőkúthoz kezelő személyzetet biztosítunk

Szeretünk mindenben a maximumot teljesíteni, illetve szeretünk minden felmerülő kérdéseben is a segítségedre lenni, hogy a Nagy Napod olyan zökkenőmentes legyen, amilyennek megálmodtad. Ezért minden szikragép bérléshez technikai segítőt biztosítunk. A gépek megfelelő karbantartása, kezelése nagyon fontos a stabil működéshez és a sikeres további használathoz. Gépeink ugyan számos beépített biztonsági protokollt tartalmaznak, de működésüket maximálisan ellenőrzés alatt kell tartani. Ezzel tudjuk garantálni a legkiválóbb hatást és a teljes bűvöletet. A kezelő a szikragéppel/gépekkel és hozzá tartozó eszközökkel, a megbeszélt mennyiségű granulátummal 1,5 órával korábban érkezik a helyszínre. Felméri a helyszín adottságait, megtervezi, hogy hol kell úgy elhelyezni a gépet/gépeket, hogy a lehető legvarázslatosabb hatást érje el a működtetésével.


Minden hideg szikragépünk érintésvédelmi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Ettől függetlenül mindig komolyan vesszük vendégeid biztonságát, ezért minden biztonsági előírást maximálisan betartva járunk el. Hiszünk abban, hogy a megfelelő gépet a megfelelő személyzettel együtt kell alkalmazni.

Garantáljuk a tökéletes végeredményt és segítünk a fotósnak/videósnak, hogy egyedülálló módon rögzíthesse a felvételeket. Megengedjük, hogy nagyon közel jöhessenek a géphez, hiszen nem fogja őket megégetni és a kamerákban sem tesz kárt. Így 100%-ban felejthetetlen felvételek fognak készülni.

Vállalkozásunk látványos szolgáltatásokat biztosít, melyek ragyogó kiegészítői minden különleges pillanatnak.

„Az esküvői tűzijáték tökéletes kiegészítője az első táncnak, mert valóban a csillagok közé repít benneteket. Érdemes megfontolni és a Szárazjéges kombinációját kérni a nyitótánchoz. Ez lesz a legemlékezetesebb esküvői pillanat, amit valaha elképzeltél ! Valóban olyan, mint a ilmekben, hidd el én már csak tudom! – Dóra Film / DF Production

Szikragépek a buliba

„Ez egyszerűen csodálatos volt! Első találkozásunk óta megnyugtató volt a csapat szakértelme és hozzáértése. 1-2 kiegészítő megindította a fantáziánkat és szabadon szárnyaltunk. Pontosan úgy történt minden, ahogyan azt elképzeltünk!” – Sári & Dávid, szerelemes pár, férj és feleség

Helyszín kontra esküvői tűzijáték, szikraszökőkút

– Nem vagyunk biztosak abban, hogy helyszínünk engedélyezi-e az esküvői tűzijátékot. Ha vannak korlátozások, mit lehet tenni?

Egyes helyszínek lehetővé teszik a normál tűzijáték használatát, míg mások korlátozhatják azokat. Hazánkban nagyon sok helyen félelemből tiltják a normál tűzijáték használatát. Biztosra mennek, ezért a legtöbb helyszínen csak hagyományos, kézi csillagszórókat engedélyezik. Viszont, egyre több esküvői helyszín hallott már erről az új technológiáról… Nem kell félned, mert részletesen felvilágosítjuk azokat a helyszíneket, ahol még nem jártunk! Minden esetben egyeztetünk a vezetővel/tulajdonossal, hogy megtaláljuk a megoldást a látványos elemek használatára. Amennyiben szeretnék, rövid bemutatót is tudunk tartani, hogy a két szemükkelláthassák gépeink nagyszerűségét.

Ha a választott helyszín esetleg emlékműnek van nyilvánítva, akkor is megoldható a kivitelezés, csak kicsit körülményesebb az ügyintézés… ?

– Nem találkoztunk még olyan helyszínnel, ahol ne tudtuk volna biztosítani a hideg szikra-tűzijáték effektet!

Szikraszökőkút/hideg szikragép – bérlés

Ha tanácsra van szükséged a hideg szikragépünkkel kapcsoltosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Keress elérhetőségeinken. Ha DJ-vel együtt szeretnéd a szikragépet, akkor klikkelj ide!

Ajándékozz egyedülálló élményt az érzékek számára az esküvő napján hideg szikragépünk segítségével.
Hideg Szikragép / Esküvői Tűzijáték / Görögtűz / Szikraszökőkút / Csillagszóró gép

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Picture of Csollák Ferenc

Csollák Ferenc

Szenvedélyem a munkám, a hobbim, a hivatásom. Az elért eredmények rengeteg bátorítást adnak, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hasonló cikkek

Esküvői bevonulás fotó & videó készítése tűzijátékkal
Csollák Ferenc

Mindent a Szikraszökőkútról

Magyarországon elsők között rendelheted meg tőlünk a Szikraszökőkutat! Szikra & szökőkút egy fogalomban? Mit is jelent ez? Szikraszökőkút gépeink lenyűgöző látványt hoznak létre, garatáltan csillogó

Szárazjég esküvőre, Hideg Szikragép & tűzijáték és Táncoktatás a Látványos Nyitótáncért!

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,045
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Modern esküvőt szeretnél? Küldhetjük kijánlónkat?

Kövess minket facebook-on!

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Látványos nyitótánc több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, a szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon legjobban szóló hangot és látványos fényt produkáló kiegészítéseket tudjuk szolgáltatni, emellett pedig számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvők színvonalát.

Esküvő DJ & Rendezvény DJ-t keresel?

Cover for DJ FEREE - Hivatalos
7,424
DJ FEREE - Hivatalos

DJ FEREE - Hivatalos

BOOKING: info@rendezvenydj.com
WEBSITE: http://www.rendezvenydj.com

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!

Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
383
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

látványos nyitótánc logo
Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósotok?

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

ESZSZÉ & ETIKUS logo
Tartalomjegyzék
  Add a header to begin generating the table of contents
  15% kedvezmény

  Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

  Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.