fbpx

A legújabb esküvői trend – CO2 gun – „füst” pisztoly az esküvőre – Csatlakozz az esküvői Forradalomhoz

Magyarországon elsők között rendelhetsz tőlünk fegyvert az esküvődre. Hihetetlen? De IGAZ! 🙂 Co2 gáz pisztoly – Teljes gázzal az őrült buli felé!

Az elmúlt években egyre inkább előtérbe kerültek az olyan látványelemek, amelyek igazán emlékezetessé és egyedivé teszik az esküvőket. Ezek közül a CO2 pisztolyok a hangulatfokozás új mesterei. Az esküvői készülődés izgalmas időszaka elérkezett, és mi szeretnénk megosztani veletek egy különleges lehetőséget, amellyel még emlékezetesebbé tehetitek a nagy napotokat. Tudjátok, hogy minden részlet számít az esküvőtökön, és mi szeretnénk, hogy minden pillanatotok felejthetetlen legyen.

Ezért örömmel ajánljuk nektek az esküvői CO2 készülékeket, amelyekkel valódi varázslatot teremthettek a az esküvői bulin. Képzeljétek el, amint a kezetekben tartjátok a CO2 készülékeket (fegyvert), és egyetlen gombnyomással elindítjátok a látványos effektet. Ez a lenyűgöző pillanat garantáltan emlékezetessé teszi az esküvőtöket, és mosolyt csal majd mindenkinek az arcára.

Az esküvői CO2 készülékek nem csak egyedi és izgalmas hatást keltenek, hanem aktív részvételt is biztosítanak nektek az esküvői hangulatkeltésben. A saját kezetekben tartva ezeket a készülékeket, ti magatok irányíthatjátok a varázslatot, és megteremthetitek a tökéletes atmoszférát az ünnepi pillanatokhoz.
(Ahogyan még ismerheted: co2 gun, füst pisztoly, co2 fegyver, co2 ágyú, co2 cannon)

A stílusos dekoráció és a profi szervezés mellett a párok egyre gyakrabban választják a „füst” vagyis CO2 pisztolyokat is. Mostanára kezdik meghódítani a szerelmes szíveket, akik szeretnék még felejthetetlenebbé tennné a nagy napot. A hangulatfokozás mestereiként, az esküvőre szánt CO2 pisztolyok nem mindennapi látványt és felpezsdídő élményt adnak vendégeid számára. Magasabb szintre emelik a buli hangulatát. Felfokozott pillanatokban, a legnagyobb energiapontokon, szakaszosan, a zene tempóját követve vagy éppen ettől függetlenül kortól, nem-től függetlenül szinte bárhol használható. (Áram csatlakozás sem kell!) Ez még egy új, egyáltalán nem szokványos látványelem, a násznép még elvétve sem találkozhatott ilyen pillanatokkal. A hatás egész biztosan eufórikus benyomást eredményez.     

A pisztoly bámulatos vizuális hatást biztosít azáltal, hogy hirtelen egy gombnyomásra kb. 8 méteres fehér ködcsóvát hoz létre, amely szenzációs, parádés hatást kelt. Csodálatos fényképek készülnek, amelyek tükrözik a buli exkluzív jellegét. Esküvői hangulatfokozás CO2 pisztolyokkal: a menő bulik & az esküvős párok új kedvence – Szénás Dóra – esküvői fotós

A hangulatfokozás és a látványos nyitótánc látványelemek kombinációjának köszönhetően a CO2 pisztolyokkal felszerelt esküvők sokkal izgalmasabbá és emlékezetesebbé válnak. A párok és vendégeik egész életükben őrizni fogják azokat a pillanatokat, amikor a füst- és ködeffektusok ellepték őket, és igazán egyedivé/felejthetetlenné tették az esküvőt.

Ha szerentéd igazán fejelthetetlenné szeretné tenni az esküvői bulidat, érdemes fontolóra venni a CO2 pisztolyok rendelését. A modern esküvők új kedvence bizonyára sokak számára meghozza a kívánt sikert és a maradandó élményt nyújt. A hangulatfokozás új generációja inmáron a párok szolgálatában, a te kezedben van.

Az alábbi rendezvényekre rendelik legtöbbet:

 • Esküvő
 • Céges Party
 • Fotózások / Forgatások
 • Születésnapi bulik
 • Fesztiválok, koncertek és sztárfellépők

Foglalni szeretnél? Az esküvői helyszínek foglalásával párhuzamosan, tőlünk is 1,5 évvel előre foglalják le eszközeinket. Ha szeretnéd megbeszélni foglalás mentetét, bérelhető fegyvereink mennyiségét, kérj időben ajánlatot.

Látványelemek az esküvőn: Hogyan varázsolj felejthetetlen élményt a nagy napon?

Egy esküvő nem csupán a szerelem ünnepe, hanem egy olyan esemény is, melyre minden résztvevő örömmel emlékszik vissza. Az esküvők világában folyamatosan jelennek meg új trendek és ötletek. A speciális, egyedülálló látványelemek és hangulatfokozó eszközök egyre népszerűbbek az esküvők világában.

A füst és a CO2 pisztolyok alkalmazása mellett további látványelemekkel is fokozható az esküvő hangulata. Ilyenek például a fénytechnika, lézerfények, szárazjég vagy a beltéri tűzijáték. Külön-külön is, de együtt nagyobb eséllyel garantáltan olyan látványt tudunk nyújtani a nagy napon, amiről sokáig fognak beszélni a vendégeid ( és sokszor a kiválasztott helyszín is 🙂 ).

Az esküvőre számos látványelem rendelhető, melyek közül a füst és a CO2 pisztolyok az egyik legritkább, mégis legkedveltebb választás. A hangulatfokozás még fontosabbá válik a lagzi (esti buli) során, ahol a tánc és a mulatság veszi át a főszerepet. A CO2 pisztolyokkal egyszerűen és hirtelen „feldobható” a hangulat. Rendelése egyszerű és gyors, így minden menyasszony és vőlegény számára elérhető.

Vigyázz a CO2 gun lefoglalásakor! Attól függetlenül, hogy nem pirotechnikai eszköz csak olyan céget válassz, ami tisztában van a tűzszerészeti szabályokkal. Magyarországi helyszíneink elismerik, hogy az általunk kínált szolgáltatás teljes mértékben megfelel az NEAK előírásainak.

Rendeld meg álmaid esküvőjének új látványelemét: CO2 pisztoly az emlékezetes hangulatért

A pisztolyok és a CO2 tartály segítségével hirtelen keletkező „füstöt” lehet gombnyomásra előállítani. Az esküvőkre való alkalmazásuk során a füstöt kiáramló gáz hűtő hatásának köszönhetően a vendégek számára kellemes hőérzetet biztosítanak, miközben a fények és a zene tökéletes összhangban működnek a CO2 pisztoly által előidézett látványelemmel.

Mennyi ideig tart? Egy palack súlya kb 40-50 kg. Ebben 20 kg töltet van, ami kb 35-40 mp-re elegendő. Egy lövést kb 2-3 mp-ig szokták kitartani, így egy palack kb 15 lövésre alkalmas. Igény szerint tudunk vinni több palackot is. (A felhasznált CO2 ártalmatlan az egészségre és a környezetre, így bátran alkalmazható a redezvények / esküvők során.)

Ne habozzunk időben megrendelni ezeket a speciális effekteket, hogy az esküvőnk buli része is valóban emlékezetes legyen!

Sokan arra gondolnak, hogy a co2 fegyver effekt nagyon megterheli az esküvői költségvetést. A közhiedelem ellenére vállalkozásunk versenyképes rendezvény effekteket kínál. Bátran kijelenthetjük, hogy a Látványos Nyitótánc az esküvő szektor legjobb ár/érték arányával büszkélkedhet. Igyekszünk minél több esküvőt megszínesíteni látványos kiegészítő szolgáltatásunkkal. Hiszünk abban, hogy a korszerű technológia nagyszerű módja az emberek szórakoztatására és ámulatba ejtésére.

Ráadásul, ha a Rendezvény DJ-től foglalsz Esküvői DJ-t, akkor jelentős kedvezményre számíthatsz. Garantáljuk a csúcstechnológiát és a biztonságot. Nagy gondot és figyelmet fordítunk a speciális tárolásra. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, eszközeink minden szükséges engedéllyel rendelkeznek.

Árajánlat kérés után pontos, személyre szabott árat kalkulálunk. All-in-one szolgáltatást kapsz, hogy a Nagy Napon neked már ne kelljen ezzel foglalkoznod.

„KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!! Az rDJ + LNy rendezvényszervezése zseniális volt! Az esküvői ceremóniánkat abszolút felejthetetlenné tették. Gyönyörű világítással, tánc a felhővel, tűzijátékkal és kedvenc zenéink lejátszási listájával mindenki fantasztikusan érezte magát. Nem tudjuk eléggé kifejezni hálánkat!” – Anita

Mivel lehet még extrább a co2 fegyver?

Vállalkozásunk látványos rendezvény szolgáltatásokat biztosít, melyek ragyogó kiegészítői lehetnek minden különleges pillanatnak.

Kedvezményes árakat kínálunk további hangulatfokozó elemekre, amik segíthetnek álmaid megvalósításában. pl: Szárazjég, Fénytechnika, Konfetti ágyúk, stb.

Hogyan dobd fel a hangulatot a nagy napon? CO2 pisztoly és speciális effektek az esküvőd titkai

Elgondolkodtató lehet néhány Hangulatvilágítás (Uplighting) beszerzése. Ezek a helyszín kerülete mentén világítják meg alulról a falakat, oszlopokat vagy az esküvői helyszín bármely egyéb jellegzetességét. A dekorációtok színéhez igazított hangulatos színvilág meglepő módon tudja emelni az esküvő atmoszféráját.

Garantáljuk a tökéletes végeredményt és segítünk a fotósnak/videósnak, hogy egyedülálló módon rögzíthesse a felvételeket. Megengedjük, hogy nagyon közel jöhessenek a géphez, hiszen nem fogja őket megégetni és a kamerákban sem tesz kárt. Így 100%-ban felejthetetlen felvételek fognak készülni.

Mindenképpen kérd ki fotósod/videósod meglátását, kamera beállítási ötleteit. Hamar meg fognak győzni arról, hogy mennyire fontos az ideális meg- és háttérvilágítás típusok.

„A co2 fegyver tökéletes kiegészítője a bulinak, mert valóban felpezsdíti, új szintre emeli a vendégeket. Egyedivé teszi rendezvényeteket, nem véletlen, hogy a világ legnagyobb DJ-i, művészei és éjszakai klubjai is ezt használják. Érdemes megfontolni a Szárazjég kombinációját kérni a nyitótánchoz. Ez a legvarázslatosabb és legemlékezetesebb esküvői pillanat. Amit valaha el tudsz képzelni, az itt valóra is válik. Mint egy varázslat” – DJ FEREE – esküvői dj

Szárazjég és Szikragép a nyitótánchoz

CO2 gun – Füst pisztoly – bérlés

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök egy valódi varázslattal teli élmény legyen, ahol minden részlet magával ragadó, akkor a CO2 készülékek tökéletes választások számotokra. Engedjétek, hogy ez a lenyűgöző technológia hozzájáruljon a boldogságotokhoz és az esküvőtöket még emlékezetesebbé tegye.

Nézzetek szét honlapunkon, ahol további információkat találtok az esküvői CO2 készülékekről és hogyan rendelhetitek meg őket. Bátran kérdezzetek, ha bármilyen kérdésetek lenne, mert mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Ha tanácsra van szükséged a CO2 fegyverrel kapcsoltosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Keress elérhetőségeinken.

Specifikáció

 • Egy palack – kb.: 35 másodpercnyi muníciót tartalmaz
 • tiszta kimenet, szárazjég részecskék nélkül
 • integrált hangtompító
 • pisztoly – 2 db stabil fogantyúval
 • NEM mérgező, NEM tűzveszélyes, NEM indítja be a tűzrisztót, NEM robbanásveszélyes
 • Semleges anyagként viselkedik, nem lép reakcióba a környezetével 

„Ez egyszerűen csodálatos volt! Első találkozásunk óta megnyugtató volt a csapat szakértelme és hozzáértése. 1-2 kiegészítő megindította a fantáziánkat és szabadon szárnyaltunk. Pontosan úgy történt minden, ahogyan azt elképzeltünk!” – Sári & Dávid

Bár a pisztoly kültéren is használható, a legjobb eredményt beltérben lehet elérni, mivel a szadban a szél erőssége befolyásolhatja a teljesítményt. A legjobb pillanatokat a tánctól felhevült emberekre lővve, a zsúfolt tánctér közepén érheted el.  

Ajándékozz egyedülálló élményt az érzékek számára az esküvőre a látványos nyitótánc segítségével. Technikusaink gondoskodnak az eszköz kiszállításról, működésének szakszerű előkészítésről és az elszállításról. A részleteket előre egyeztethetitek, hogy az igényeiteknek leginkább megfelelő élményben részesülhessetek.    
Co2 gun, füst pisztoly, Co2 fegyver, Co2 ágyú, Co2 cannon

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Picture of Csollák Ferenc

Csollák Ferenc

Szenvedélyem a munkám, a hobbim, a hivatásom. Az elért eredmények rengeteg bátorítást adnak, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hasonló cikkek

Szárazjég és szikragép Esküvőre szuper ajándék ötlet
Csollák Ferenc

Biztonságos a beltéri szikragép?

„A biztonság a legfőbb prioritás” Szerencsére a gépeink által kibocsátott hideg szikraszökőkút nem gyulladhat ki, nem lobbanhat fel. Maximum a szikrázó tekintetek miatt tűnik majd

Rendezvény DJ Modern DJ pult az esküvőre
Csollák Ferenc

Szükségem van fénytechnikára az esküvőmre?

Járjuk be a fény útját! A színek nélküli élettelen tánctér tipikusan élettelen bulit jelent. Az izgalmas fényjátékok, színes átmenetek, hézer-lézer-stoboszkóp kombinációkkal viszont fel lehet pezsdíteni

Szárazjég esküvőre, Hideg Szikragép & tűzijáték és Táncoktatás a Látványos Nyitótáncért!

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Modern esküvőt szeretnél? Küldhetjük kijánlónkat?

Kövess minket facebook-on!

Cover for Látványos Nyitótánc
486
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Látványos nyitótánc több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, a szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon legjobban szóló hangot és látványos fényt produkáló kiegészítéseket tudjuk szolgáltatni, emellett pedig számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvők színvonalát.

Esküvő DJ & Rendezvény DJ-t keresel?

Cover for DJ FEREE - Hivatalos
7,425
DJ FEREE - Hivatalos

DJ FEREE - Hivatalos

BOOKING: info@rendezvenydj.com
WEBSITE: http://www.rendezvenydj.com

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!

Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
381
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

látványos nyitótánc logo
Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósotok?

Cover for DF Production
1,982
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

ESZSZÉ & ETIKUS logo
Tartalomjegyzék
  Add a header to begin generating the table of contents
  15% kedvezmény

  Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

  Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.