fbpx

Meglepetést keresel az esküvőre? 10+1 Egyedi ajándék ötlet

Mindannyian szeretjük meglepni a szeretteinket, különösen, ha olyan különleges eseményről van szó, mint az esküvő. Egy igazán egyedi, személyre szabott ajándékkal nemcsak a szeretetünket és tiszteletünket fejezhetjük ki, hanem olyan emléket is teremthetünk, mely örök életre a pár szívén marad. Íme néhány tipikus, és kevésbé tipikus esküvői ajándék ötlet, amelyek között biztosan találunk a mi ízlésünknek és a pár igényeinek megfelelőt.

1. Egyedi gravírozású ajándékok

Személyre szabott, gravírozott ajándékok mindig nagy sikert aratnak. A pár monogramját, az esküvő dátumát, vagy egy rövid, kedves üzenetet gravírozhatunk egy elegáns pezsgőskészletre, egy szép képkeretre, vagy akár egy szív alakú medálra.

2. Luxus ágynemű szett

A kényelmes, luxus ágynemű szett nem csak a pihenést teszi kellemesebbé, hanem a hálószoba dekorációját is feldobja. A minőségi anyagból készült, stílusos ágynemű szett hosszú távon is emlékezteti az ifjú párt erre a különleges napra.

3. Esküvői album vagy fotókönyv

Az esküvői album vagy fotókönyv lehetőséget ad a pár számára, hogy megőrizze és újra átélje a nagy nap minden pillanatát. Egy profi fotókönyv-készítő céggel akár egy teljesen személyre szabott, egyedi albumot is készíttethetünk.

„Ez egyszerűen csodálatos volt! Első találkozásunk óta megnyugtató volt a csapat szakértelme és hozzáértése. 1-2 kiegészítő megindította a fantáziánkat és szabadon szárnyaltunk. Pontosan úgy történt minden, ahogyan azt elképzeltünk!” – Sári & Dávid

4. Sztárvendég az esküvőre

A pár kedvenc sztárjának, zenekarának meghívása az esküvőre egészen különleges meglepetés lehet. Nemcsak a pár, de a násznép számára is emlékezetes pillanat lehet, amikor a sztárvendég a színpadra lép.

5. Szárazjég az esküvőre

A szárazjég segítségével egészen mesebeli atmoszférát teremthetünk az esküvői nyitótánchoz. A lábunk előtt terülő „felhőtenger” varázslatos látványt nyújt, amitől még emlékezetesebbé válik a nagy pillanat.

„Tánc a felhőkön” – Eredeti szárazjég az esküvőre

6. Csillagot között – Hideg szikragép, tűzijáték az esküvőre

A hideg szikragép csodálatos látványelem az esti buli csúcspontján. Az égő szikrák látványa felejthetetlenné teszi a nyitótáncot, a tortavágást. Ezzel az ajándékkal biztosan hosszú időre emlékezetes marad az esküvő. A hideg szikragép segítségével biztonságos tűzijátékot varázsolhatunk a táncparkettre. Az eszköz nem bocsát ki hőt, így biztonságosan használható még zárt térben is. A csillámporózó gép remek látványelem, amely még emlékezetesebbé teszi az ifjú pár első közös táncát.

Beltéren is biztonságoisan használható Hideg Szikragép az esküvőre

7. Csomagoljunk élményt

Egy wellness hétvége, egy borkóstoló, vagy akár egy hőlégballonos repülés mind fantasztikus élményajándékok lehetnek. Ezekkel az ajándékokkal nem csak a nagy napot, de a nászutat is sikeressé tehetjük.

8. CO2 gun – füstpisztoly az esküvőre

Vigyünk bele egy kis show elemet az estéhez a CO2 gun – füstpisztollyal! A kézben tartott, könnyen kezelhető eszközzel az ifjú pár igazi rockszínpadi hangulatot varázsolhat a buliba. A CO2 füstpisztoly hűs füstjével látványos hatást érhetnek el másodpercek alatt, mely egész biztosan felpörgeti a bulit. Izgalmas és interaktív elem, melynek segítségével az ifjú pár közvetlenül részt vehet a buli látványvilágának alakításában.

Az esküvőre számos látványelem rendelhető, melyek közül a füst és a CO2 pisztolyok az egyik legritkább, mégis legkedveltebb választás. A hangulatfokozás még fontosabbá válik a lagzi (esti buli) során, ahol a tánc és a mulatság veszi át a főszerepet. A CO2 pisztolyokkal egyszerűen és hirtelen „feldobható” a hangulat. Rendelése egyszerű és gyors, így minden menyasszony és vőlegény számára elérhető.

9. Szimbolikus ajándék

Egy szimbolikus ajándék, mint például egy szív alakú zár és kulcs, az örök szeretet és hűség szimbóluma lehet. A pár később is őrizheti ezt az ajándékot, mint a szeretetük és elköteleződésük jelképét.

Az ajándékozás során a legfontosabb, hogy figyelembe vegyük az ifjú pár ízlését, érdeklődését és életstílusát. Bármelyik ajándékot is választjuk, ha szívvel-lélekkel adjuk, biztosan örömet okozunk vele.

10. Selfie tükör az esküvőre

Élmény alapú ajándékkal is meglephetitek az ifjú párt! Mi lenne, ha egy modern, elegáns dizájnnal rendelkező Selfie tükröt ajándékoznátok nekik? Ez nem más, mint a hagyományos selfie automata 21. századi változata, melyben a vendégek korlátlanul nyomtathatják ki a buli legszebb, legőrültebb vagy éppen legmeghatóbb pillanatait. Rengeteg maszk és kiegészítőt használhatnak és mivel élőben látják magukat a tükörben, így a tökéletes póz kiválasztása sem jelent gondot. És a legjobb az egészben? A korlátlan fotónyomtatás, így a buli végén mindenki hazaviheti a saját, személyre szabott emlékét ebből a felejthetetlen napból + egyben remek köszönőajándék is lehet. Részletek itt: www.time2selfie.hu
Ha a kuponkódnál a „latvanyosnyitotanc”-ra hivatkozol akkor 20-30% kedvezményt is kaphatsz a weboldalon szereplő árakból.

Az Exclusive Selfie Tükör

+1. Jótékony ajándék

Ha a pár önzetlen és szeret másokon segíteni, akkor a jótékony ajándék a tökéletes választás. Adományozhatunk a pár nevében egy általuk támogatott jótékonysági szervezetnek, vagy vásárolhatunk olyan termékeket, amelyek bevételének egy része jótékony célra megy.

Az ajándékozás során a legfontosabb, hogy figyelembe vegyük az ifjú pár ízlését, érdeklődését és életstílusát. Bármelyik ajándékot is választjuk, ha szívvel-lélekkel adjuk, biztosan örömet okozunk vele.

Ajándékozz egyedülálló élményt az érzékek számára az esküvőre a látványos nyitótánc segítségével. Technikusaink gondoskodnak az eszköz kiszállításról, működésének szakszerű előkészítésről és az elszállításról. A részleteket előre egyeztethetitek, hogy az igényeiteknek leginkább megfelelő élményben részesülhessetek.    

esküvői ajándék, meglepetés az esküvőre, egyedi ajándék az esküvőre, ajándék az esküvőre

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Csollák Ferenc

Csollák Ferenc

Szenvedélyem a munkám, a hobbim, a hivatásom. Az elért eredmények rengeteg bátorítást adnak, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hasonló cikkek

Szárazjég és szikragép Esküvőre szuper ajándék ötlet
Csollák Ferenc

Biztonságos a beltéri szikragép?

„A biztonság a legfőbb prioritás” Szerencsére a gépeink által kibocsátott hideg szikraszökőkút nem gyulladhat ki, nem lobbanhat fel. Maximum a szikrázó tekintetek miatt tűnik majd

Rendezvény DJ Modern DJ pult az esküvőre
Csollák Ferenc

Szükségem van fénytechnikára az esküvőmre?

Járjuk be a fény útját! A színek nélküli élettelen tánctér tipikusan élettelen bulit jelent. Az izgalmas fényjátékok, színes átmenetek, hézer-lézer-stoboszkóp kombinációkkal viszont fel lehet pezsdíteni

Esküvő DJ & Rendezvény DJ

Modern esküvőt szeretnél? Küldhetjük kijánlónkat?

Miért Mi?

A Látványos nyitótánc több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, a szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon legjobban szóló hangot és látványos fényt produkáló kiegészítéseket tudjuk szolgáltatni, emellett pedig számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvők színvonalát.

látványos nyitótánc logo
Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

ESZSZÉ & ETIKUS logo
Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents
    15% kedvezmény

    Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

    Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.