fbpx

Mindent a Szikraszökőkútról

Esküvői bevonulás fotó & videó készítése tűzijátékkal

Magyarországon elsők között rendelheted meg tőlünk a Szikraszökőkutat!

Szikra & szökőkút egy fogalomban? Mit is jelent ez? Szikraszökőkút gépeink lenyűgöző látványt hoznak létre, garatáltan csillogó és tágra nyílt szemekkel fogadja majd a vendégsereg ezt a különleges fényáradatot. Az egyenletes ezüst és arany színű görögtűz effekt akár 5 méter magasra is állítható, ez az extra csillogás megvilágítja az egész helyiséget és lélegzetelállító hátteret hoz létre a fényképek és a videók elkészítéséhez.
(Ahogyan még ismerheted: hideg szikragép, görögtűz, csillagszóró gép, tűzijáték gép, esküvői tűzijáték)

Rengeteg tűzijáték érhető el a piacon, de használatuk nagyon körülményes, pláne egy esküvőre. Mi csakis korszerű technológiájú csillagszóró gépeket használunk (szimulált szikraszökőkút). Ezt úgy kell elképzelni, mint egy hatalmas csillagszórót, de annak füstje és hője nélkül. A szikrák hidegek, környezetbarátok és teljesen biztonságosak, ezáltal beltéren is bátran használhatóak a tűzijáték veszélyei nélkül.

„Ez a modern esküvői effekt tökéletes példája annak, amikor minden elem összeáll és a VARÁZSLAT megtörténik! Az igaz szerelem szikrája!” – Xénia

Mihez érdemes használni a szikraszökőkutat?

Széles körben ismertek az általuk létrehozott látványos és tűzoltóság engedélye nélkül használható tűzijáték effektek:

 • Fotózások/Forgatások
 • Céges Party (Megnyitó, Évzáró, stb.)
 • Születésnapi bulik
 • Fesztiválok
 • Koncertek és sztárfellépők
 • Esküvők és ceremóniák

Beltéri és kültéri használatra egyaránt tudjuk biztosítani a lenyűgöző show-t, de elsősorban az esküvőik főbb programpontjainak színesítéséhez ajánljuk őket.

A kreatív fotózás és hightlights videón kívül leginkább ezekhez az eseményekhez:

 • Első csókAz igaz szerelem szikrája!
  Szertartás közben, az első hitvesi csók hátterében igazi filmbe illő jelenetet varázsol elénk a szikra.
 • TortavágásAz esküvő legédesebb pillanatához
  A sima gyertya már a múlté. A hagyományos csillagszóró effektet váltja fel.
 • Bejárati (Terembe vonulás) Szikraszökőkút – Lépj be stílusosan!
  Tudasd mindenkivel, hogy megérkeztetek. A tűzijátékokat mindkét oldalon elhelyezzük, amikor belépsz, gombnyomásra aktiváljuk. A bejárati tűzijátékok még izgalmasabbá teszik az érkezéseteket. Ennek látványos fényében örökíthetőek meg a fotók/videók.
 • NyitótáncAz est fénypontja
  Általában a nyitótáncnál használjuk őket, turbózd fel a koreográfiát ezzel az egyedi szikraszökőkúttal. 2021-ben valóban ez a legimpozánsabb, amit választhatsz a nyitótáncod záró jeleneteként!
 • Nyitótánc SzárazjéggelAmikor mindenki titeket néz
  Azok számára, akik mindent megtesznek azért, hogy esküvőjük valóban felejthetetlen élmény legyen. Ha azt szeretnéd, hogy minden vendéged álla leessen, akkor ezt neked találták ki! Maga a szárazjég effekt sem mindennapi, de a szikraszökőkúttal vegyítve garantált lesz az elérzékenyülés és a WoW hatás egyszerre! Az első tánc örökre megmarad vendégeid emlékezetében. (A száraz jég hatására olyan atmoszférát teremthetsz, mintha a felhőkön táncolnátok. Részletek itt)

Foglalni szeretnél? Az esküvői helyszínek foglalásával párhuzamosan, tőlünk is 1,5 évvel előre foglalják le gépeinket. Ha szeretnéd megbeszélni foglalás mentetét, bérelhető szikraszökőkút gépeink mennyiségét, kérj időben ajánlatot. Ha helyszíni bejárással egybekötött személyes konzultációt szeretnél kérni, jelezd elérhetősegeinken.

Mi a különbség a szikraszökőkút és a hagyományos esküvői tűzijáték között?

Minimális különbség van, az pedig a beállításokban rejlik. A laikus szemek számára nincs valós különbség a két effektus között.

Legtöbbször azért választják a szikraszökőkút gépeinket különleges alkalmakra, mert engedély nélkül használhatóak. Nincs benne sem égő sem éghető anyag. Ez nem jellemző még a mai pirotechnikai iparban sem, mivel ez a két dolog a tűzijáték alapvető meghatározása. Gépeink nem minősülnek pirotechnikai eszközöknek, „csak” szimulált tűzijáték élményt nyújtanak. Hideg szikrákat bocsájtanak ki, amelyek nem gyúlékonyak és szinte nulla az égéstermék lehetősége (kb. egy gyertya füstje többet termel). A készülékhez használt granulátum (titánium cirkónium ötvözet) sem robbanásveszélyes.

A hideg szikra plusz előnye a normál esküvői tűzijátékkal szemben, hogy szabályozható a magassága, sőt az időtartama is. A helyszín magasságához tudjuk igazítani a kilövési magasságot. Ez biztonságossá teszi a beltéri használatát. Nem kell aggódni amiatt, hogy leégne a plafon. Nincs szükség nagyméretű biztonsági zónára. Használható minden olyan helyszínen, ahol hagyományos esküvői tűzijáték nem kivitelezhető.

Valószínűleg láttál már félelemre/pánikhangulatra okot adó pirotechnikai eseteket/videókat, illetve olyan szikragépet is, ami nem volt túl látványos. Kezdetleges kínai gépek ezek, melyeknél nem volt meg a kellő kilövési magasság vagy nem voltak szépen/esztétikusan szinkronizálva a gépek egymással, emiatt nem adtak egységes összeképi látványt.
Ezeket felejtsd el!

A szikraszökőkút további előnyei:

 • éjszaka folyamán többször is felhasználhatóak, míg a tűzijátékok csak egyszer használatosak.
 • A gép teljesen programozható, könnyedén beállítható, működés közben is szabályozható
 • Zenére is szinkronizálható DMX vezérléssel
 • Biztonságos, megérinthető, látványban mégis izgalmas, mint az igazi.

Vigyázz a szikragép lefoglalásakor! Attól függetlenül, hogy nem pirotechnikai eszköz csak olyan céget válassz, ami tisztában van a tűzszerészeti szabályokkal. Magyarországi helyszíneink elismerik, hogy az általunk kínált szolgáltatás teljes mértékben megfelel az NEAK előírásainak. A szikragép az egyetlen mód a beltéri használatra.

„Biztos nagyon drága”

Sokan arra gondolnak, hogy a tűzijáték effekt nagyon megterheli az esküvői költségvetést. A közhiedelem ellenére vállalkozásunk versenyképes tűzijáték-effektusokat kínál az esküvőkre. Bátran kijelenthetjük, hogy a Látványos Nyitótánc az esküvő szektor legjobb ár/érték arányával büszkélkedhet. Igyekszünk minél több esküvőt megszínesíteni látványos kiegészítő szolgáltatásunkkal. Hiszünk abban, hogy a korszerű technológia nagyszerű módja az emberek szórakoztatására és ámulatba ejtésére. A költség nem a szikra-program időtartamától, hanem sokkal inkább a gépek számától és az esetleges távolságtól függ (Budapesttől mérve). Ráadásul, ha a Rendezvény DJ-től foglalsz Esküvői DJ-t, akkor jelentős kedvezményre számíthatsz.

„A Látványos Nyitótánc és a Rendezvény DJ együtt fantasztikus volt! Lányunk 18-adik születésnapján hatalmas sikert aratott! A sok fiatalt annyira lenyűgözte a DJ szolgáltatás, hogy többet akartak tudni róluk. Már most várják a bűvös 20-at! Szívből ajánlom másoknak, akik egyedüláló effektetket és profi DJ szolgáltatást keresnek.” – Panna

Garantáljuk a csúcstechnológiát és a biztonságot. Nagy gondot és figyelmet fordítunk a speciális tárolásra. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, gépeink minden szükséges engedéllyel rendelkeznek.

Az ár tartalmazza:

 • Speciális granulátum beszerzése
 • Helyszínre történő kiszállítás
 • 1 fő technikusi jelenléte
 • Rendezvényterem adottságainak felmérése, szikraökőkút effekt beállítása
 • A szükséges papírok, szerződések lebonyolítása
 • Kapcsolattartás a szolgáltatókkal

Árajánlat kérés után pontos, személyre szabott árat kalkulálunk. All-in-one szolgáltatást kapsz, hogy a Nagy Napon neked már ne kelljen ezzel foglalkoznod.

„KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!! Az rDJ + LNy rendezvényszervezése zseniális volt! Az esküvői ceremóniánkat abszolút felejthetetlenné tették. Gyönyörű világítással, tánc a felhővel, tűzijátékkal és kedvenc zenéink lejátszási listájával mindenki fantasztikusan érezte magát. Nem tudjuk eléggé kifejezni hálánkat!” – Anita

Mennyi ideig tart? 200 gramm (egy csomag) granulátum betöltésével akár 15 perces speciális effektus is előállítható. Ha egyszerre csak 5 percet szeretnél, akkor a maradék por a dobozban marad. Így készen áll a következő bevetésre. A tűzijáték effektet rövid sorozatokban kell programozni, hogy a gép lehűlljön a használatok között.

Minden szikraszökőkúthoz kezelő személyzetet biztosítunk

Szeretünk mindenben a segítségedre lenni, hogy a Nagy Napod olyan zökkenőmentes legyen, amilyennek megálmodtad. Ezért minden szikragép bérléshez technikai segítőt biztosítunk. A gépek megfelelő karbantartása, kezelése nagyon fontos a stabil működéshez és a sikeres további használathoz. Gépeink ugyan számos beépített biztonsági protokollt tartalmaz, de működésüket maximálisan ellenőrzés alatt kell tartani. Ezzel tudjuk garantálni a legkiválóbb hatást és a teljes bűvöletet. A kezelő a szikragéppel/gépekkel és hozzá tartozó eszközökkel, a megbeszélt mennyiségű granulátummal 1,5 órával korábban érkezik a helyszínre. Felméri a helyszín adottságait, megtervezi, hogy hol kell úgy elhelyezni a gépet/gépeket, hogy a lehető legvarázslatosabb hatást érje el a működtetésével.
Minden hideg szikragépünk érintésvédelmi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Ettől függetlenül mindig komolyan vesszük vendégeid biztonságát, ezért minden biztonsági előírást maximálisan betartva járunk el. Hiszünk abban, hogy a megfelelő gépet a megfelelő személyzettel együtt kell alkalmazni.

Garantáljuk a tökéletes végeredményt és segítünk a fotósnak/videósnak, hogy egyedülálló módon rögzíthesse a felvételeket. Megengedjük, hogy nagyon közel jöhessenek a géphez, hiszen nem fogja őket megégetni és a kamerákban sem tesz kárt. Így 100%-ban felejthetetlen felvételek fognak készülni.

Mivel lehet még extrább a hideg szikragép?

Vállalkozásunk látványos szolgáltatásokat biztosít, melyek ragyogó kiegészítői minden különleges pillanatnak.

Kedvezményes árakat kínálunk további hangulatfokozó elemekre, amik segíthetnek álmaid megvalósításában. pl: Szárazjég, Fénytechnika, Konfetti ágyúk, stb.

Elgondolkodtató lehet néhány Hangulatvilágítás (Uplighting) beszerzése. Ezek a helyszín kerülete mentén világítják meg alulról a falakat, oszlopokat vagy az esküvői helyszín bármely egyéb jellegzetességét. A dekorációtok színéhez igazított hangulatos színvilág meglepő módon tudja emelni az esküvő atmoszféráját.
Mindenképpen kérd ki fotósod/videósod meglátását, kamera beállítási ötleteit. Hamar meg fognak győzni arról, hogy mennyire fontos az ideális meg- és háttérvilágítás típusok.

„Az esküvői tűzijáték tökéletes kiegészítője az első táncának, mert valóban a csillagok közé repít benneteket. Érdemes megfontolni a Szárazjég kombinációját kérni a nyitótánchoz. Ez a legvarázslatosabb és legemlékezetesebb esküvői pillanat. Amit valaha el tudtál képzelni, az itt valóra is válik. Valóban olyan, mint valami film.” – Dóra

Szárazjég és Szikragép a nyitótánchoz

Hideg szikragép szárazjéggel kombinálva

Képzeld el azt, hogy a tánctér hirtelen egy felhővé alakul. Megszólal az a dal, amely mindkettőtökben csodás emlékeket idéz…. Visszagondoltok az első találkozás pillanatára, amikor még csak ismerkedtetek egymással… Megfogjátok egymás kezét,  és együtt táncoltok a felhőkön… Táncotok végezetével beindítjuk a szikraáradatot. Ez lesz A szerelmed szikrája.

Az ilyen párosítás az esküvőt még meghatóbbá varázsolja, az esküvői fotókról/videókról nem is beszélve. Technikusunk gondosan, a fotósokat, videósokat beavatva helyezi el a szikragépeket, hogy segítse a munkájukat. A fotós és videós kollégákkal szorosan összedolgozva vagyunk jelen és közösen érjük el az álmaidban megálmodott vizuális emlékeket erről a megismételhetetlen alkalomról.

„Ez egyszerűen csodálatos volt! Első találkozásunk óta megnyugtató volt a csapat szakértelme és hozzáértése. 1-2 kiegészítő megindította a fantáziánkat és szabadon szárnyaltunk. Pontosan úgy történt minden, ahogyan azt elképzeltünk!” – Sári & Dávid

Helyszín kontra esküvői tűzijáték

– Nem vagyunk biztosak abban, hogy helyszínünk engedélyezi-e az esküvői tűzijátékot. Ha vannak korlátozások, mit lehet tenni?

Egyes helyszínek lehetővé teszik a normál tűzijáték használatát, míg mások korlátozhatják azokat. Országunkban nagyon sok helyen félelemből tiltják a normál tűzijáték használatát. Biztosra mennek, ezért több helyszínen csak csillagszórókat engedélyeznek. Viszont egyre több esküvői helyszín hallott már erről az új technológiáról. Nem kell félned, mert részletesen felvilágosítjuk azokat a helyszíneket, ahol még nem jártunk. Minden esetben egyeztetünk a vezetővel/tulajdonossal, hogy megtaláljuk a megoldást a számodra. Amennyiben szükséges demonstrációt is tudunk tartani.

Ha a választott helyszín esetleg emlékműnek van nyilvánítva, akkor is megoldható a kivitelezés, csak kicsit körülményesebb az ügyintézés… ?

– Nem találkoztunk még olyan helyszínnel, ahol ne tudtuk volna biztosítani a hideg szikra-tűzijáték effektet!

Szikraszökőkút/hideg szikragép – bérlés

Ha tanácsra van szükséged a hideg szikragépünkkel kapcsoltosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Keress elérhetőségeinken. Ha DJ-vel együtt szeretnéd a szikragépet, akkor klikkelj ide!

Ajándékozz egyedülálló élményt az érzékek számára az esküvő napján hideg szikragépünk segítségével.
Hideg Szikragép / Esküvői Tűzijáték / Görögtűz / Szikraszökőkút / Csillagszóró gép

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Picture of Csollák Ferenc

Csollák Ferenc

Szenvedélyem a munkám, a hobbim, a hivatásom. Az elért eredmények rengeteg bátorítást adnak, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hasonló cikkek

Szárazjég esküvőre, Hideg Szikragép & tűzijáték és Táncoktatás a Látványos Nyitótáncért!

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,045
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Modern esküvőt szeretnél? Küldhetjük kijánlónkat?

Kövess minket facebook-on!

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Látványos nyitótánc több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, a szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon legjobban szóló hangot és látványos fényt produkáló kiegészítéseket tudjuk szolgáltatni, emellett pedig számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvők színvonalát.

Esküvő DJ & Rendezvény DJ-t keresel?

Cover for DJ FEREE - Hivatalos
7,424
DJ FEREE - Hivatalos

DJ FEREE - Hivatalos

BOOKING: info@rendezvenydj.com
WEBSITE: http://www.rendezvenydj.com

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!

Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
383
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

látványos nyitótánc logo
Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósotok?

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

ESZSZÉ & ETIKUS logo
Tartalomjegyzék
  Add a header to begin generating the table of contents
  15% kedvezmény

  Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

  Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.