fbpx

SZÁRAZJÉG AZ ESKÜVŐRE

"Tánc a felhőkön" - A tökéletes mesebeli pillanat

Engedély nélkül, beltéren is használható - NEM füstgép!

“Nem ködösítünk – Mi igazi szárazjéggel és modern technológiával dolgozunk”
Álmodj nagyot és Mi megvalósítjuk! Profi kezelő személyzetet biztosítunk, hogy 100%-ot kihozhassuk gépeinkből. Így garantáltan maximális lesz az élmény!

Kápráztasd el vendégeidet eredeti szárazjéggel!

Kérj igazi szárazjeget az esküvődre, hogy nyitótáncotok látványos & lélegzetelállító legyen! Adj a fotóidnak mesebeli hatást! Ejtsd bámulatba vendégeidet azzal, hogy a felhőkön táncoltok. Ezzel speciális effekttel igazán látványossá teheted a nyitótáncodat. Varázslatossá emelheted ezt a különleges pillanatot. Így is ismerheted: szárazjég füst, füstgép esküvőre
szárazjég esküvőre

Azt szeretnéd, hogy    modern      látványos   felejthetetlen   exclusive   esküvői táncod legyen?

Kérd a szárazjeget az esküvődre, hogy a vendégeitek garantáltan emlékezzenek a különleges a élményre. A lélegzetelállító hatáshoz nagyban hozzájárulnak a látványos fényjátékok is.

Fotók: Szénás Dóra – DóraFilm / www.dfproduction.hu

FŰTÉSI HŐMÉRSÉKLET
3 °C
PERC / MAX FOKOZAT
3- 3
LITERES TELJESÍTMÉNY
20
EREDETI SZÁRAZJÉG
10 kg
ÁHITAT AZ ARCOKON
20
BIZTONSÁG
1 %

Romantikus & Drámai

FILMBE ILLŐ JELENET

WoW Hatás

Ámulatba ejt

A nyitótánccal nyitjátok meg az estét. Tegyétek fel az i-re a pontot. Maxoljátok ki a meghitt, felejthetetlen és megismételhetetlen pillanatot. Szárazjég használatával mesébe illő látványos jelenetet hoztok a tánctérre, ami garantáltan elvarázsolja vendégeiteket és szeretteiteket.

Kétszeres csillogás

Újra és Újra!

Az esküvőre szánt szárazjég gép 1 óra alatt felfűt, így akár többször is használható. Pl.: bevonulás, torta behozatal, meglepetés tánc, menyasszony vagy menyecsketánc közben. Ezeket kombinálhatod megvilágítással is. Nagyon ajánljuk a Szikragépet is hozzá. A döntés csak tőled függ.

Lenyűgöző Fotók & Videó

Hogyan?

Biztos lehetsz benne, hogy rengeteg fotó és videófelvel készül az első táncról. A látvány miatt a vendégek egyből zsebbe nyúlnak... a telefonjukért (hogy megörökíthessék) 🙂 "Hivatalos" Fotósod / videósod sem fog unatkozni, hiszen ezt a nem mindennapi jelenséget ők is szívből ajánlják az esküvős párjaiknak. Érdemes előre jelezni számukra, mert jó referencia anyag lehet nekik.

"Tánc a felhőkön"

Eljött a pillanat – Promo

2022 PROMO VIDEO

Megérkezett a 2022-es évünk BEST OFF videója, a legszebb pillanatokkal. ✨🥰🔝

Szárazjég Esküvőre

Eredeti szárazjég esküvőre – Bemutató Videó

Elégedett ügyfeleink

Az egész estében az volt a legnagyobb show, mikor a meglepetés táncunk alatt bekapcsoltátok a szárazjeget és TÉNYLEG olyan volt, mintha felkőkön táncolnánk! 🙂 Örülök, hogy téged választottunk! ❤
Ruzsinszki Anita szárazjég esküvőre
Ruzsinszki Anita
Üzletvezető
Az interneten sokat kutakodtunk mivel lehetne igazán feldobni az esküvői nyitótáncunkat. Bevallom nem vagyok egy Fred Astaire, de mikor megláttam ezt a szárazjég lehetőséget egyből tudtam, hogy "MUST HAVE" ez kell az esküvőmre. 10 pont, Max fokozat srácok!
Hadár Gergely
Hadár Gergely
GRAFIKUS
A nyitótáncnál meg a száraz jég hangulatáról ne is beszéljünk 😘 Nagyon profik voltak a kollégáival együtt. Minden részletet időben leegyeztettünk, könnyű volt vele együtt dolgozni. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! ❤
Esküvői páros fotó
Virányi Emese
TANÁRNŐ
”Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, tökéletes volt a zenei hangosítás és a vacsora alatt is a legjobb zenét játszottátok, ami megadta az alap hangulatot és mégis lehetett beszélgetni mellette. A buli fantasztikus, a technika profi, a csapat zseniális volt az esküvőn”
Kajetán Eszter és Tamás
Kajetán Eszter
kismama

VIGYÁZAT! Sokan olcsó füstgéppel - vagy kisebb teljesítményű szárazjég géppel - próbálják másolni a szárazjég gép hatását, de a füstgép csak egy vékony füstréteget hoz létre, és az nem marad a padlón sokáig. Tönkreteszi az első tánc képeit, mert a felszálló füst visszaveri a vaku fényét. Ezek a gépek beindítják a füstérzékelőket, így a legtöbb helyszínen be van tiltva a használatuk. Az eredeti Chauvet Nimbus szárazjég gép ezzel ellentétben a vízzel történő szublimációval szagtalan, alacsonyan fekvő vastag ködöt hoz létre, amely nem indítja el a tűzjelző berendezéseket, így szinte bárhol alkalmazható. Rajtunk kívül a Rendezvény DJ repertoárjában is ugyanez a szárazjég gép található. Neve: ADJ Entour ICE és Chauvet Nimbus (nagyobb teljesítményű gépe)

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

1 órával az esküvő előtt érkezünk. Kiépítjük, üzemeltetjük majd összepakoljuk a szárazjég gépet.

KIMERÍTHETETLEN

Bőven hozunk annyi szárazjeget, hogy az első tánc teljes egészét bírjuk municióval. Előre egyeztetés alapján más fontos pillanathoz is használhatjuk.

KOOPERÁCIÓ

Fotós és Videós is lesz igaz? A nagy nap előtt konzultálunk velük a tökéletes felvételek érdekében.

látványos nyitótánc logo

A Hungarian Wedding Gála TOP3 helyezettje 2022-ben

Látványos Nyitótánc TOP3 Wedding Gálán

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

A szárazjég füst a szén-dioxid szilárd formája. Hőmérséklete -78 °C.
Hő hatására közvetlenül átalakul gáz halmazállapotúvá, azaz szublimál anélkül, hogy közben cseppfolyóssá válna. Emiatt olyan, mint egy száraz jég 🙂

Ez sok mindentől függ (pl.: tánctér nagysága, telítettsége, légterelő berendezések) A felhő mérete 3 fokban szabályozható. Az esetek 95%-ában a maximális fokozaton szokták kérni tőlünk, így alapértelmezetten ezt a beállítást használjuk. Ez kb. térdig érő „füst”-öt jelent.  Kérésre tudunk magasabb ködöt is előállítani. 

A szárazjég gépnek 1 órás fűtési időre van szüksége, ez kb. 3-4 perces intenzív „füstöt” jelent (10 kg szárazjég betöltésével) Ez egy esküvői nyitótáncra táncra bőven elegendő szokott lenni.

Az esküvői szárazjég gépünk alacsonyan szálló vastag ködöt eredményez, amely felemelkedés nélkül eloszlik. Ez teljesen veszélytelen és szagtalan. A biztonsági előírásokat viszont be kell tartani, ugyanis a szakszerűtlen kezelés égési sérüléseket okozhat és a levegőben lévő veszélyes koncentrációt sem szabad túllépni. Jól szellőztethető helyen kell tartani és szállítani, viszont hermetikusan kell lezárni.

Nem tartalmaz vizet.  A szublimáció Nem hideg.
Nem
tűzveszélyes. Nem gyúlékony. Nem jelez be a tűzjelző.
Nem lép reakcióba környezetével.

Sokan olcsóbb megoldásként sima füstgépet hűtenek le hasonló hatás elérésének érdekében. (Ezek neve pl.: „hideg füst / nehéz füst”) Viszont ezek a megoldások közel nem olyan látványosak. Ezzel azért is érdemes óvatosnak lenni, mert a lehűtött füst rövid időn belül átveszi a közeg hőmérsékletét és fizikai adottságánál fogva ugyanúgy felszáll. Így nem csak a fotókat/videót teszi tönkre, hanem a tűzjelző is beriszathat tőle. Mi csakis eredeti szárazjeget használunk az esküvőkre. 

Az esküvőre vitt szárazjég gépünk nem tartalmaz semmiféle gyúlékony anyagot. Látványban valóban vastagon szálló fehér füsthöz hasonlít, de ebben ki is merül a füsttel összeegyeztethető tulajdonsága.  

A biztonsági előírásokat maximálisan betartva törekszünk arra, hogy látványos nyitótáncotok legyen. A szárazjég zárt térben tud legjobban érvényesülni. Abban tudtok segíteni, hogy előre megkéritek a helyszínt, hogy a nyitótáncotok idejére kapcsolják ki a legkondit (és/vagy a ventillátorokat). Valamint a vendégeket is érdemes körbeállítani. Így a füstöt körfogva ők is közelebbről, veletek együtt élhetik át ezt a különös, nem mindennapi látványt. A szárazjég gépet akció közben kábel nélkül és gurulós kocsival használjuk, alkalmazkodunk a tánclépésekhez (fotós és videós kollégához) és ezzel érünk el nagyobb hatást is.

Igen. Országos szinten igyekszünk eleget tenni a felkéréseknek. Több gépünk és kollégánk is van. A Szárazjég Futárnak és partnercégünknek a Rendezvény DJ-nek köszönhetően akár szinkronban több helyszínen is jelen tudunk lenni. Számos alkalommal jártunk már külföldön is.

A szárazjég egy remek színpadi látványelem., amit nem csak esküvőkre, hanem (sztár)fellépésekhez, filmekhez, színházakba sőt még étel-ital dekorációra is használnak.

A szárazjég fizikai tulajdonságánál fogva nem lép reakcióba a környezetével, így nem feltétlen szükséges előre bejelenteni. Amire nekünk szükségünk van: Normál (10-16 Amperes) stabil áramforrás és csapvíz vételi lehetőség. Ez mindenhol adott szokott lenni.

Akkor most már mindent tudsz 🙂

Szárazjég füstgép esküvőre! Olvasd el cikkünket, amiben sok érdességet talász!

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.