fbpx

VILLANYOZD FEL A HELYSZÍNED

Emeld rendezvényed a következő szintre

„WoW” hatás dekorációs fényekkel, esküvői hangulatvilágítással.

Adj igazi karaktert rendezvényednek

Hozz létre gyönyörű légkört az esküvőre szánt dekorációs megvilágításunkkal!

Használd a csúszkát és nézd meg milyen változás érhető el csupán a hangulatfények hozzáadásával.​

ELŐTTE UTÁNA

Az egyik leghtékonyabb módja az esküvői dekoráció megemeléséne. A fényviszonyok különösen luxus érzetet kölcsönöznek vissza.

ELŐTTE UTÁNA

DEKORÁCIÓHOZ IGAZÍTOTT LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Ez a stílus különösen népszerű az esküvőkön a hagyományos megvilágítás helyett. Sokkal nagyobb szuabadságot ad. Teljesen testre szabható, bármilyen látásmódhoz érvényesül. Színes fények hozzáadásával megteremtődik a varázslatos atmoszféra. Életet és egy kis izgalmat kölcsönöz a kiválasztott helyszínednek. A fányek átalakítják, és saját elképzelésedhez és dekorációs színedhez alakítható. A hangulatváltozásnak köszönhetően meglesz az a bizonyos “WOW”-hatás, amivel már a rendezvény elején elsőre lenyűgözhetjük vendégeinket, amikor belépnek.

Új generációs vezeték nélküli, távolról vezérelhető akkumulátoros uplighting/súrlófény. 

Változtass az unalmas atmoszérán

Mit ér a dekoráció, ha nincs fény? Személyre szabott hangulatvilágítás az éjszakában és akár nappal is! Ezek a lámpák diszkréten a földön helyezkednek el. Fényük felfelé vetül, így teremtik meg a fényoszlopos falfestő hatást. Kiemelhetünk vele stratégiailag fontos részleteket, amiket semmiképpen sem szeretnénk elrejteni vagy éppen elvonhatjuk a figyelmet olyan dolgokról, amiket nem szeretnél.

A hangulatvilágítást nem szabad összekeverni a tánctér megvilágítással. Az egy interaktívabb megvilágítási forma, mely zenére változtatja a színét, mozgását és csak a tánctérre korlátozódik.

ELŐTTE UTÁNA

LED FALFESTÉS

Kicsi méret, nagy fényerő

AKKUMULÁTOROS

Nincsenek csúnya kábelek

VÍZÁLLÓ

Masszív & Biztonságos

Vízállóságának köszönhetően nem kell félteni a tánctéren bulizók elől sem, ezáltal akár a bárpulthoz vagy kültérre is bátran helyezhető. Csak a képzelet szabhat határt. Általában a terem kerülete mentén szoktuk kiépíteni.  (javasolt helyek: tánctér, oszlopok, oldalfal, főasztal, tortaasztal, fák és növények aljába) 

Nem szükséges villanyszerelő

Nincs elegendő fény? Ne aggódj, mert ezek a lámpák nem csak a légkört teremtik meghanem tökéletes megoldás arra is, hogy a vendégek mindig jól megvilágított területen legyenek. Vezeték nélküli fényeink kiépítéséhez még kábelezni sem kell. Ez nagyszerű megoldás olyan helyszíneken, ahol a meglévő világítás nem a leghízelgőbb vagy olyan szabadtéri helyiségekben, ahol nincs lehetőség lámpatestek használatára (nincs áram, vagy akasztási pont).

ELŐTTE UTÁNA

NAGY ELŐNYE: Buli alatt – Zenére igazított fényprogram egész éjszaka alatt! Fotósok – Videósok is nagyon örülnek neki, hiszen nagyon változatos képek készülnek az egyhangú helyszíni világításokhoz képest.

Akkor és olyan, amilyennek te szeretnéd

Számítógépes vezérlés & színváltás

A LED-es lámpák számítógéppel vezéreltek, ezáltal bármilyen szín kikverhető. Sőt az RGB-n kívül további Arany, UV és Tiszta fehér szín is elérhető. Lámpáink képesek színváltásra vagy előre leprogramozott effektusok végrehajtására is program közben. Ez a DMX vezérléssel történik. A világítóvezérlőt beállítjuk a technikus vagy a DJ asztalára, és egy gombnyomással változtatható a szín. Ha azt szeretnéd, hogy a koktélok alatt kék legyen, a vacsora alatt pedig sárga legyen akkor ezt is meg tudjuk valósítani. Nyitótánc alatt steril fehér fény ajánlott, a fotók, videók miatt. Ezt egyetlen gombnyomással megváltoztathatjuk a terem összes lámpáját. A LED-es hangulatvilágításnak köszönhetően nem kell aggónod amiatt, hogy a színek bármilyen dekorációval ütköznének.

ELŐTTE UTÁNA

Hány darabra van szükség?

A LED-es megvilágításához szükséges lámpák száma a vendégek számától, a terem méretétől és az elrendezés típusától függően változhat. Tapasztalatunk van viszont sok esküvői helyszín hangulatvilágításának kiépítésével, így jó esély van arra, hogy korábban már kiépítettük a választott helyszíneteket.

ELŐTTE UTÁNA

Nem kínai lámpákat használunk! Csak ipari szabványú lámpáink vannak.

Fontos a

Megbízhatóság

Sokan olcsó megoldásként még a régi típusú LED lámpákat használják. Ezek nem csak megbízhatatlanok (vibrálnak, villognak - szemmel nem látni de a fotókon/videókon igen az Uniós és Amerikai Hz frekvenciakülönbség miatt) és tűzveszélyesek. A modern LED lámpák biztonságosabbak, kis méretünk ellenére is a legfényesebbek. Vezeték nélküliek ajánlottak leginkább, ha nem szeretnéd, hogy a vendégek egész éjjel hosszú hosszabbítókban botladozzanak.

ELŐTTE UTÁNA

Szükségem van erre az esküvőmre?

FOTÓ/VIDEÓ "Sok párnak nem tetszenek a "szétvakuzott" képek. A vaku használata már kevésbé divat az esküvők és rendezvények fotóin. (persze sötétben más a helyzet) A hangulatvilágításnak köszönhetően sokkal lágyabb képeket kaphatunk. Ezeknek a falfestéseknek felhasználásával valóban sajátossá, tánctérre rakott fények pedig változatossá teszi a képeket."
Szénás Dóra - Esküvői fotós

ELŐTTE UTÁNA

Hagyjuk a körítést

Mennyibe kerül?

Pontosan mekkora világításra van szükség? Ez függ a helyszín adottságaitól, méretétől. Az esetlegesen meglévő-használható világítása befolyásolja, hogy mennyi dekorlámpára van szükség az esküvői dekorációs terv életre keltéséhez. Ezt akár helyszíni felméréssel is tudjuk vállalni. Továbbá jó tudni előre a vendégek létszámát, hiszen egy viszonylag családiasabb 50 fős esküvőre kevesebb lámpa kell, mint egy 250 fős céges party-ra. Fontos megfontolni, hogy a vendégek nem fogják értékelni a kemény munkát, a részletekre való odafigyelést, ha nem biztosított elegendő fény és azok sötétebb helyen rejtve maradtak...

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.