fbpx

INTELLIGENS VILÁGÍTÁS

Modern fénytechnika az esküvődre

Bizonyos helyszíneken 2 gyertyalánggal is csodát lehet teremteni, de van, hogy egy kicsit tivább kell menni a kellő hangulat megteremtéséhez

Ilyet a fesztiválokon láttál...

Az intelligens világítás csak néhány éve létezik, de már most óriási népszerűségnek örvendenek. Az intelligens fények képesek kapcsolódni a rendezvény többi DJ, dekor és tánctér megvilágításához és kommunikálnak velük. A robotlámpák 360 fokos körben mozoghatnak (a teljes helyiségre vagy csak annak egyes részeire is összpontosíthatnak). Az esküvő minden egyes másodpercét színesíteni lehet. Lépjetek reflektorfénybe a nyitótánc alkalmával, majd sötétüljön el a tánctér és jöjjenek a mozgó és izgalmas fényjátékok, amire sokkal szívesebben jönnek a vendégek.

„Ami modern és elegáns az kifinomult hatást kölcsönöz”

Esküvőd a legjobbat érdemli!

Tudjuk, hogy mely eszközök a szuper buli elengedhetetlen kellékei!

Esküvő DJ Robotlámpa

Robotlámpák

Pörgős, bulihangulat

Hangulatvilágítás az esküvőre

Hangulatvilágítás

Falfestés, dekorfények

Látványos Nyitótánc lézer az esküvőre

Hézer - Lézer

Egy Új dimenzió

Stroboszkóp az esküvőre

Stroboszkóp

Amit nem lehet megunni

A modern lámpáink tökéletesen illeszkednek bármilyen dekorációhoz, beleértve az általatok megálmodott színvilágot is.

NE bízd a helyszínre a lámpák fel-le kapcsolgatását!

Más eseményhez más színvilág passzol. Ha a fehér kék piros rózsaszín a kevenced.

Akkor fehér kék piros rózsaszín színre állítjuk be.

Például a meglepetéstánc indításának másodpercében az összes létező lámpát kék színűre, az intelligens robotlámpák fényét pedig lágy fehér színre váltjuk. A fény vetülését pedig a tánctéren tartózkodó jegyespárra irányítjuk. Mindezt előre leprogramozzuk, így az egész 1 gombnyomásra a másodperc töredéke alatt történik.

Fotók: Szénás Dóra – DóraFilm / www.dfproduction.hu

Alkalmazkodó fények, változatos ábrák és feliratok kivetítésével egyedivé tehető a meghitt pillanat.

Izgalmas fényjátékok hozhatóak létre

Ami akár hangokkal/effektekkel is kombinálható

Fényjáték

Előre leprogramozott lightshow

Legyen Ön Is Milliomos

Játék a fényekkel

Hangulatvilágítás

Emeld Rendezvényed A Következő Szintre​

Használd a csúszkát és nézd meg milyen változás érhető el csupán a hangulatfények hozzáadásával.​

Hozz létre gyönyörű légkört az esküvőre szánt dekorációs megvilágításunkkal! Ez a fényelési technológia különösen népszerű az esküvőkön a hagyományos megvilágításokkal szemben. Sokkal nagyobb szabadságot ad és bármilyen elképzeléshez és látásmódhoz illeszkedik. Ez az egyik leghatékonyabb módja az esküvői dekoráció színvonalának megemelésére.  Színes fények hozzáadásával megteremtődik a varázslatos atmoszféra, ami életet, izgalmat és egy kis luxus érzetet kölcsönöz a kiválasztott helyszínednek. Ennek köszönhetően meglesz az a bizonyos “WOW”-hatás, amivel már a rendezvény elején lenyűgözhetjük a vendégeket, amikor megérkeznek.

Az elegáns megvilágítás nagyszerű első benyomást kelt.

ELŐTTE UTÁNA

A hangulatvilágítás a tánctérre használt fénytechnikával együtt remek kombináció. 

Lézer & Hézer

Sokan azt gondolják, hogy a lézereket kluboknak és tombolóknak szánják, pedig koránt sincs így. A lézertechnológia is olyan szintre fejlődött már, hogy mobilisan bárhová kiépíthető. Éjfélkor bekapcsolva hatalmas show elem tud lenni. Olyan, ami eddig még nem volt… ezzel is színesíthetjük az éjszaka forgatókönyvét. 

Az is különlegessé teszi, hogy ugyanúgy intelligens, mint a többi fénytechnikánk. Képes zenével együtt mozogni, sőt, ilyenkor ajánlott a többi fényt deaktiválni, hogy 3D-ben domináljon. Különleges és egyedi a látvány nyújt a hézerrel együtt kombinálva.

A fényeffektek megfelelő érvényesüléséhez elengedhetetlenek a füst vagy hazer gépek használata, a fénycsóvák láthatóvá tétele érdekében. A HAZER GÉP a füstgépekhez hasonló effektgép. Célja a levegőben lebegő egyenletes köd generálása.

Rendezvény DJ Lézer

A „lézershow” mindig egy igazán hatásos látványeleme a bulinak.

Tedd magadévá!

Nyomd rá a bélyegedet erre a különleges napra!

ANIMÁLT NÉV, FELIRAT, LOGO KIVETÍTÉS

Rajzolj a falakra, anélkül, hogy bajba kerülnél

Szikragép a nyitótáncra
Esküvő felirat kivetítés

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

Még egy kisbb létszámú eksüvőn sem. Gondolj bele! Miért érdemelne meg másfajta szórakozást egy 40 fős esküvő, mint egy 200 fős? Természetesen egy kisebb rendezvényre nem kötünk el egy Sziget Fesztivál kamiont 🙂
Tévhit szokott még lenni az, hogy minéltöbb fénytechnika van a helyszínen annál világosabb lesz. Fényeink intelligens vezérlővel visszük. Színek és az eszközök váltakozása adja az izgalmas hatást. Tehát minden eszköz úgymond egy új show elem lesz. Pl. Robotlámpa kikapcs és jön a Lézer(show), majd egy fényjáték a hangulatvilágítással, stb..

A szükséges lámpák száma a vendégek számától, a terem méretétől és az elrendezés típusától függően változhat. Tapasztalatunk van viszont sok esküvői helyszín fénytechnikájának kiépítésében, így jó esély van arra, hogy korábban már kiépítettük a választott helyszíneteket. Kérj ajánlatot!

Ha az esküvő helyszíne fénytechnikát is kínál, akkor ezek általában egy maroknyi előre beprogramozott színre vannak beállítva és így is maradnak… egész éjjel… még akkor is, amikor a vendégek táncolnak. A statikus (váltakozó, de monotonitása miatt nem dinamikus) fény elveszi az energiát a tánctérről. Mi viszont különböző programokat (színek, minták, mozgások, eszközválasztások) indíthatunk akkor, amikor a buli kezdődik, majd egy gombnyomásra akár egyszínű fényt állíthatunk be az egész helyszínre egy újabb eseményhez. Fényhatásokat futtatunk real-time-ba az zenék sebességének és energiaszintjének megfelelően (kiállások, drop, stb) . A lényeg, hogy a kontroll a mi kezünkben legyen, így tudunk alkalmazkodni az esküvő forgatókönyvéhez. Hidjétek el : „Ez megéri azt a plusz pénzt”

Nem, de mindenképpen előnyös tud lenni, ha egy helyszíni bejárás alkalmával felmérjük a terem adottságait/lehetőségeit. Ám ez nem kötelező. A teljes felszerelésünk úgy van kialakítva, hogy egy abszolút üres teremben vagy akár a sivatag közepén is össze tudjuk állítani. (persze áram nem árt, ha áramforrás van a közelben 🙂 ) Robotlámpáinkat akár 3,5 magasságra is tudunk emelni. Mindenféle kábel és vezetékek nélkül. (Sok fénytechnikánk akkumulátoros és távvezérelhető) Nekünk csak egy stabil áramforrásra van szükségünk, minden mást megoldunk.

Füstgépet már egyáltalán nem használunk, helyette egy modernebb technológiát a Hézer gépet részesítjük előnyben. Ez „ugyanúgy” a füstgéphez hasonló effektgép. Célja viszont a levegőben lebegő egyenletes köd generálása. Több előnye is van a silányabb minőségű, egyszerű füstgépekhez képest. Míg a hagyományos effekt és füstgépek által készített köd csupán percekig tart, a hazer gép által kibocsátott köd kitölti a teret és akár hosszú percekig képes a látványt fokozni. Nincs kellemetlen szaga, részecskéi sokkal kisebbek a füstnél ezért kisebb a valószínűsége annak, hogy a füstjelző esetleg bejelezne. (Optikai érzékelőkre viszont ugyanúgy beriaszthat, ezért ezek deaktiválását mindig kérni szoktuk)

A helyszínre ezeket ajánljuk:
Vezeték néküli, akkumulátoros hangulatvilágítás, amit alapértelmezetten a teljes terem kerületén helyezünk el.
A tánctérre pedig:
Robotlámpák, hézer-lézer-stroboszkóp fantasztikus hármas kombinációja és még néhány a hangulatvilágításból.

A lézereket osztályokba szokták sorolni teljesítményük alapjan. (ettől függ, mekkora kárt lehet vele okozni) 3-5 miliWattig még a szem védekező reflexe és az egészséges ösztön megvéd. Akaratunkon kívül is pislant ilyenkor szemünk és elkapjuk fejünket. Ez ahhoz hasonló reflex, mint amikor valaki forró tárgyhoz ér. Először reflexxerűen elkapja a kezét és ezután gondolkodik.

Aggodalomra semmi ok: 
1. Maximum 2 miliWattos lézereket használunk
2. Ezeket soha nem egy pontban fókuszáljuk (tehát a 2miliWatt kb. ezred része érhet a szemhez)
3. A lézerre vonatkozó előírásokat és szabályokat betartjuk. Mindig fej magasság felé irányítjuk lézereinket.

Biztosíthatunk róla, hogy lézereink biztonságosak és lakossági felhasználásra teljes mértékben alkalmasak.

Egyáltalán nem. Ugyanezeket a fényeket visszük a céges partykra, születésnapi bulikra is. A program teljesen testre szabható. Legyen az egy céges évértékelő vagy egy őrült hajós buli 🙂 Az ország bármely pontjára vállalun kiépítést, amennyiben a dátumunk még szabad.

Töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül jelentkezünk!

AJÁNLATKÉRÉS

15% kedvezmény

Hé! Mit szólsz egy kuponhoz?

Szárazjég esküvőre, “Tánc a felhőkön”, Hideg Szikragép “Esküvői Tüzijáték”, Hang és Fénytechnikai kiegészítők & Speciális effektek árából.